Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Οι τρεις στόχοι του Φαν Χάαλ για τον αντι-Σο

Οι τρεις στόχοι του Φαν Χάαλ για τον αντι-Σο

Πολύ γρήγορα αρχίζει η μεταγραφική αναζήτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του καλύτερου της παίκτη μέχρι σήμερα, Λουκ Σο και στο στόχαστρο βρίσκονται τρεις παίκτες.

Περισσότερο από την ήττα μέσα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πλήγωσε» ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Λουκ Σο που είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ αναγκάζεται να εξετάσει τις μεταγραφικές της επιλογές από πολύ νωρίς προκειμένου να αναπληρωθεί επάξια το κενό που προκλήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Λουκ Σο ήταν ο καλύτερος παίκτης της Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα στη σεζόν.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» υπάρχουν τρεις παίκτες, με την κάθε περίπτωση να έχει τις δικές της πιθανότητες και δυσκολίες.

Υπ’ αριθμόν ένα στόχος παρουσιάζεται ο 20χρονος αριστερός μπακ της Βαλένθια, Χοσέ Γκαγιά που κατά την περίοδο του καλοκαιριού το όνομά του «έπαιξε» και στα ρεπορτάζ άλλων αγγλικών συλλόγων, αλλά τελικά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες» πενταετούς διάρκειας. Σε αυτό υπάρχει ρήτρα 50 εκατ. ευρώ, οπότε αυτομάτως οι πιθανότητες απόκτησής του μειώνονται.

Ωστόσο, ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι πολύ πιθανό να ζητήσει μία λύση ανάγκης μέχρι να επανέλθει ο Λουκ Σο και στο πλαίσιο αυτό, ο Αντριάνο της Μπαρτσελόνα φαντάζει ως η πλέον ιδεατή λύση. Ο 30χρονος βρίσκεται στις επιλογές του Λουίς Ενρίκε πίσω από τον Ζέρεμι Ματιέ και Ζόρντι Άλμπα και θεωρητικά οι Καταλανοί δεν θα είχαν αντίρρηση στην παραχώρησή του, είτε με πώληση είτε με δανεισμό.

Τέλος, ένα όνομα που προστέθηκε εσχάτως στη λίστα είναι αυτό του Ζέτρο Βίλεμς της Αϊντχόφεν. Πρόκειται για έναν 21χρονο αριστερό μπακ που είναι πάρα πολύ επιθετικός και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή των Ολλανδών. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016, οπότε τον Ιανουάριο μπορεί η Γιουνάιτεντ να συμφωνήσει μαζί του χωρίς μάλιστα να πληρώσει κάποιο αντίτιμο στην Αϊντχόφεν.

πηγή sport fm

About m bonsu