Home / Αθλητισμός / Οι «πράσινοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις

Οι «πράσινοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις

Μπεργκ και Νίνης επανέρχονται στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Μαρινάκης ή ο Μπούρμπος αναμένεται να παίξουν στη θέση του Βέμερ.

Αντίστροφα για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας μετρούν στον Παναθηναϊκό, έχοντας αποκλειστικά ως στόχο τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να συμβεί ό,τι έγινε στην αντίστοιχη πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος που ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Λεβαδειακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του τα παραπάνω δεδομένα και όλα δείχνουν ότι θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Σωτήρη Νίνη και τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Νίκο Καρέλη.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και ο Σέρχιο Σάντσεθ, αλλά είναι αρκετά πιθανό στα στόπερ να παίξουν ο Ταυλαρίδης με τον Κουτρουμπή.

Μετά τον τραυματισμό του Βέμερ, θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού» διεκδικούν ο Μαρινάκης και ο Μπούρμπος, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Υπάρχει όμως και το σενάριο να παίξει ο Ζέκα στη συγκριμένη θέση.

About totritomati