Home / Ειδήσεις / Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της επετείου για το Πολυτεχνίο

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της επετείου για το Πολυτεχνίο

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 42η Eπέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ.Κάνιγγος.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν αύριο, Τρίτη, κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής παρακαλούνται οι οδηγοί, έως και την Τρίτη να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων και αύριο, Τρίτη στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500039467#ref=latestarticles

About basilis progressive