Home / Προτεινόμενα / Οι διακοπές του μέλλοντος έφτασαν. Φορητά νησιά κατά παραγγελία. Τα πρώτα σε Μαλδίβες, Μαϊάμι και Ντουμπάι!! [photos – video]

Οι διακοπές του μέλλοντος έφτασαν. Φορητά νησιά κατά παραγγελία. Τα πρώτα σε Μαλδίβες, Μαϊάμι και Ντουμπάι!! [photos – video]

Η ιδέα ενός φορητού ιδιωτικού νησιού γίνεται πραγματικότητα, και οι τυχεροί θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε γωνιά στον κόσμο για να “στήσουν” τον επίγειο παράδεισό τους.

C5tCC.So.56

Οι οικολογικές και αυτοτροφοδοτούμενες βίλες θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών και θα περιλαμβάνουν καταπράσινο τοπίο, πισίνες και αποβάθρες σκαφών.

11_amillarah-image

Το concept ανήκει στην Amillarah Private Islands που είναι πλέον έτοιμη σε συνεργασία με την Dutch Docklands και την Christie’s International Real Estate να προσφέρει νησιά όλων των σχημάτων και μεγεθών.

77311_1439475609_Screen-Shot-2015-08-13-at-10-large

Έχουν ήδη σχεδιαστεί φορητά νησιά στις Μαλδίβες, το Μαϊάμι και το Ντουμπάι και βάζουν πλέον πλώρη για άλλα μέρη του κόσμου.

“Η ευκαιρία να αναπτύξουμε πραγματικά ένα ιδιωτικό νησί πάνω στο σώμα του νερού είναι μια απόδειξη για τις δεξιότητες της Dutch Dockland σε αυτό το πεδίο. Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το μέγεθος, το σχήμα και το στυλ της κατοικίας τους εντός του ευρύτερου δυνατού φάσματος των τοποθεσιών, αρχίζοντας με την πρώτη ευκαιρία στις Μαλδίβες”, σημείωσε ο Dan Donn, CEO της Christie’s International Real Estate.

 

 

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

About maryav