Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Ξεσήκωσε το πλήθος ο DJ Σακίλ Ο’ Νιλ στην Tomorrowland! (videos)
091405Χρέη DJ ανέλαβε ο Σακίλ Ο’ Νιλ στο μεγάλο φεστιβάλ της Tomorrowland, που γίνεται στο Βέλγιο, και ξεσήκωσε το πλήθος που βρέθηκε εκεί. Το ταλέντο του σε χορό και τραγούδι έχει δείξει κατά καιρούς ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος ανέδειξε άλλη μια καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα του. Αυτή τη φορά, ο Σακ βρέθηκε στο ...

Ξεσήκωσε το πλήθος ο DJ Σακίλ Ο’ Νιλ στην Tomorrowland! (videos)

091405

Χρέη DJ ανέλαβε ο Σακίλ Ο’ Νιλ στο μεγάλο φεστιβάλ της Tomorrowland, που γίνεται στο Βέλγιο, και ξεσήκωσε το πλήθος που βρέθηκε εκεί.

Το ταλέντο του σε χορό και τραγούδι έχει δείξει κατά καιρούς ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος ανέδειξε άλλη μια καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα του.

Αυτή τη φορά, ο Σακ βρέθηκε στο μεγάλο φεστιβάλ της Tomorrowland, όπου μαζεύονται οι καλύτεροι DJs του κόσμου, και ανέλαβε να ξεσηκώσει το πλήθος που βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει υπό τις μουσικές του επιλογές.

Δείτε τον DJ Diesel να δίνει το ρυθμό

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου
Πηγή:Sport-fm.gr

Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%AE%CE%BA%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%BF-dj-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BB-%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-tomorro/

About Vassilis Batzis