Home / Gossip / Ξεκατίνιασμα στο δικαστήριο για τα Μπακαρά της Βίκυς Σταμάτη

Ξεκατίνιασμα στο δικαστήριο για τα Μπακαρά της Βίκυς Σταμάτη

Ως την πιο μελανή περίοδο της ζωής της περιέγραψε τον γάμο της με τον Νίκο Ζήγρα η πρώην σύζυγος του Σόνια Λεοντόπουλου καταθέτοντας στην δίκη για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

«Η περίοδος αυτή είναι η πιο μελανή της ζωής μου. Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Όπως οι Γερμανοί με το Χίτλερ είχαν το στίγμα και το κουβαλούσαν έτσι και εγώ κυκλοφορούσα στη Θεσσαλονίκη και έλεγαν για εμένα ποιος ξέρει τι έχει πάρει και αυτή… Ευτυχώς έγινε η πρώτη δίκη και απελευθερώθηκα», είπε στους δικαστές η μάρτυρας ενώ ο κατηγορούμενος πρώην σύζυγος της επέλεξε να μην είναι σήμερα στο δικαστήριο.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα υποστήριξε πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο Νίκος Ζήγρας διακινούσε εκατομμύρια. «Είχε μια τσιγκουνιά. Φανταστείτε ότι για 6 μήνες, όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε κουρτίνες και μαχαιροπήρουνα και αναγκάστηκα να τα αγοράσω εγώ με δικά μου χρήματα» είπε και συνέχισε «Ότι ο Ζήγρας διακινούσε εκατομμύρια το έμαθα από τον εισαγγελέα και απογοητεύτηκα γιατί αισθάνθηκα ότι ζούσα ένα ψέμα. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα . Δεν μου έλεγε τίποτα».

Αναφερόμενη στη σχέση του Νίκου Ζήγρα με την εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλο είπε πως τον προστάτευε. «Δεν σήκωνε κουβέντα για τον Τσοχατζόπουλο, ήταν η ασπίδα του».

«Εγώ από τον Ζήγρα γνώρισα οκτώ ανθρώπους και οι 8 είναι είτε στη φυλακή είτε κατηγορούμενοι. Μόνο εγώ είμαι έξω».

Η κ. Λεοντοπούλου αναφερόμενη στην Βίκυ Σταμάτη είπε πως της είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ζούσε μια πολυτελέστατη ζωή. «Συναντηθήκαμε επτά φορές και αρνήθηκα τέσσερις προσκλήσεις της γιατί δεν είμαι αυτού του στυλ άνθρωπος».

«Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στη Βιέννη και εκεί είχαν κάτι ποτήρια που στέκονται πλαγίως. Είπα εγώ ότι με εκνευρίζουν. Τότε, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε “Βίκυ μου έχουμε και εμείς τέτοια”. Και τότε εκείνη του απάντησε: “Μα αγάπη μου τα δικά μας είναι Μπακαρά”».

Η κ. Λεοντοπούλου συνέχισε λέγοντας για τη Βίκυ Σταμάτη πως «είχε χαστουκίσει μια Φιλιππινέζα υπηρέτρια της» την οποία η ίδια είχε κρύψει στο σπίτι της. «Της είχε πάρει και το διαβατήριο» είπε.

Ανέφερε δε χαρακτηριστικά πως ο Ν. Ζήγρας είχε νοικιάσει ένα τζετ στο όνομά του προκειμένου το ζεύγος Τσοχατζόπουλου να μεταβεί στη Σαρδηνία για διακοπές.

Μιλώντας για την Αρετή Τσοχατζοπούλου εξέφρασε διαφορετική άποψη καθώς όπως είπε την εκτιμά. «Είναι ένας άνθρωπος καλλιεργημένος με τον οποίο επικοινωνούσα». Όσο για την πρώην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, η μάρτυρας ανέφερε πως ήταν πολύ αγαπητή. «Η συμπεριφορά της δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι γνώριζε».

Το σκηνικό έγινε εκρηκτικό μεταξύ της Βίκυς Σταμάτη και της πρώην συζύγου του Νίκου Ζήγρα. Η φωτιά άναψε όταν η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρθηκε σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του παιδιού της μάρτυρος με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει λέγοντας της «πρέπει να ντρέπεσαι θέλω να σε φτύσω».

Το δικαστήριο διέκοψε και τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Νωρίτερα, η Βίκυ Σταμάτη επιχείρησε να αποδυναμώσει την κατάθεση της κ. Λεοντοπούλου, λέγοντας πως την κάλεσε στο σπίτι της γιατί της το είχε ζητήσει ο Νίκος Ζήγρας «Πριν από εσάς στη ζωή του Ζήγρα είχα γνωρίσει δυο γυναίκες».

 

πηγή:http://www.newsbeast.gr/society/arthro/1841955/xekatiniasma-sto-dikastirio-gia-ta-bakara-tis-vikis-stamati

About basilis progressive