Home / Πολιτική / Ν. Ανδρουλάκης «Στις επικείμενες εκλογές να υπάρχει προοδευτική πρόταση, τρίτη λύση απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ν. Ανδρουλάκης «Στις επικείμενες εκλογές να υπάρχει προοδευτική πρόταση, τρίτη λύση απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης,  τις πολιτικές εξελίξεις, δήλωσε:

«Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι οι αποφάσεις του κυρίου Τσίπρα είναι προϊόν ακραίου οπορτουνισμού μακριά από τις πραγματικές ανάγκες της χώρας, τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα.

Οδηγεί τον Ελληνικό λαό για 5η φορά στις κάλπες εντός των τελευταίων 14 μηνών τροφοδοτώντας την πολιτική αστάθεια, κάνοντας εθνικό το εσωκομματικό του ζήτημα. Ο ίδιος έλεγε ότι θα σκίσει το μνημονιο και έφερε το χειρότερο μνημόνιο, παρότι ξεκίνησε από την καλύτερη δημοσιονομική αφετηρία σε σχέση με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν την κρίση. Η κακή μέρα όμως από το πρωί φαίνεται. Η επιλογή συνεργασίας με τον κ. Καμμένο ήταν δηλωτική για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Εννιά μήνες κυβέρνηση της “Αριστεράς” παρέα με τον εθνολαϊκισμό, το απριλιανό σόου των παρελάσεων, τις δηλώσεις του τέως Υπουργού Αμύνης για μοίρασμα του Αιγαίου 70 ? 30 με τους Αμερικάνους, τις απαξιωτικές δηλώσεις για την πατρίδα μας περί εξαγωγής τζιχαντιστών και φυσικά παρέα με το πελατειακό κράτος που χτίστηκε με συγγενείς, φίλους και αποτυχόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Στο μίγμα αυτό ήρθαν να προστεθούν τα capital controls σημαδεύοντας τη θερινή περίοδο με την αύξηση αντί για μείωση της ανεργίας, εξαιτίας των δραματικών επιπτώσεων που αυτά προκάλεσαν και θα συνεχίσουν να προκαλούν στους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας μας.

Η μόνη απάντηση σε όλη αυτή την ανευθυνότητα είναι η χωρίς καθυστέρηση προγραμματική συνεργασία όλων των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας, βάζοντας στην άκρη αρχηγισμούς και επουσιώδεις διαφοροποιήσεις, ώστε στις επικείμενες εκλογές να υπάρχει προοδευτική πρόταση, τρίτη λύση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ».

About totritomati