Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Ντουράντ: «Είναι τρελό που πήρε τέτοια διάσταση η απόφασή μου»
35245Για το δύσκολο διάστημα που πέρασε, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασής του πως θα αφήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μίλησε ο Κέβιν Ντουράντ. Ο πρώην παίκτης πια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κέβιν Ντουράντ, προκάλεσε σάλο πριν λίγο καιρό με την απόφασή του να εγκαταλείψει την ομάδα του, μετά από εννέα ...

Ντουράντ: «Είναι τρελό που πήρε τέτοια διάσταση η απόφασή μου»

35245

Για το δύσκολο διάστημα που πέρασε, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασής του πως θα αφήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μίλησε ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο πρώην παίκτης πια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κέβιν Ντουράντ, προκάλεσε σάλο πριν λίγο καιρό με την απόφασή του να εγκαταλείψει την ομάδα του, μετά από εννέα χρόνια, και να πάει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του.

Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ μίλησε σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, και ήταν απόλυτα ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του αυτή, καθώς αποκάλυψε ότι προτιμούσε να μένει σπίτι όλη μέρα και στο κρεβάτι του, παρά να αντιμετωπίζει την «οργή» των θαυμαστών του.

«Για μερικές μέρες δεν έφευγα από το κρεβάτι μου, γιατί σκεφτόμουν πως αν βγω έξω κάποιος θα με χτυπήσει με το αμάξι του ή θα πει κάτι αρνητικό για μένα. Ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να έχω τη στήριξή της. Όπως έχω ξαναπεί, δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη φήμη και πολλοί άνθρωποι που δεν παρακολουθούν καν μπάσκετ μου λένε συγχαρητήρια και καλή επιτυχία. Είναι τρελό που πήρε τόσο μεγάλη διάσταση όλο αυτό! Ήμουν κάπου (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) για τόσο μεγάλο διάστημα κι αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή που κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνω και φυσικά ούτε εγώ ήξερα τι αντιδράσεις θα υπήρχαν μετά. Αλλά σε ένα σημείο είπα: «Κοίτα, η ζωή προχωρά μπροστά. Δεν μπορώ να κρύβομαι για πάντα», οπότε έπρεπε να το αντιμετωπίσω».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Πηγή:Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%84-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B1/

About Vassilis Batzis