Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Νοσοκομείο»… το Champions League (part 1)

«Νοσοκομείο»… το Champions League (part 1)

Ο Λιονέλ Μέσι, θα είναι ο μεγάλος απόντας του διημέρου του Champions League, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας.

Το όνομα του Αργεντινού, δεν είναι όμως το μόνο που φιγουράρει στον μακρύ κατάλογο των απουσιών, αφού το διήμερο της Τρίτης και Τετάρτης, το ραντεβού με τα «αστέρια», θα πραγματοποιηθεί χωρίς πολλούς από τους λαμπερούς αστέρες.

Εκτός από τον Μέσι, στο προσκλητήριο των απουσιών βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Ζιρού, ο Μάτζουκιτς, ο Τότι και αρκετοί ακόμα… stars.

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι θα απουσιάσουν από τα ματς της Τρίτης

Μπαρτσελόνα – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο Λουίς Ενρίκε θα πρέπει να μάθει να ζει δίχως τον Μέσι τουλάχιστον ως τα μέσα Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για το ματς απέναντι στη Λεβερκούζεν.

Από το «Καμπ Νου» θα λείπει επίσης ο Ραφίνια, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μιας και έπαθε ρήξη χιαστών, ενώ εκτός θα βρίσκεται επίσης ο Βερμάλεν, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ωστόσο, ούτε από τη Λεβερκούζεν, που εκτός από τον εδώ και καιρό τραυματία Αρανγκουίθ (αχίλλειο τένοντα), θα παραταχθεί χωρίς τους Τόπρακ και Χίλμπερτ, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο.

Μπάτε – Ρόμα

Χωρίς τον εμβληματικό «καπιτάνο» Φραντζέσκο Τότι, που θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, θα παραταχθεί στο «Haradski», απέναντι στη Μπάτε, η Ρόμα.

Οι «τζιαλορόσι» θα παραταχθούν επιπλέον χωρίς τον Τζέκο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Το ματς στη Λευκορωσία θα χάσει ο Σεϊντού Κεϊτά, καθώς επίσης και ο Σέζνι, που τραυματίστηκε στο δάχτυλο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Βιντάλι Ροντιόνοφ, ενώ ο Χλεμπ είναι αμφίβολος, αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηρό.

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Παρόλο που ο Άριεν Ρόμπεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα στον προσαγωγό, χρειάζεται δρόμο ως ότου είναι και πάλι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Απόντες για τους «Βαυαρούς» στο ματς με τη Ντιναμό, είναι επίσης ο Ριμπερί, ο Μπατστούμπερ αλλά και ο Μπενάτια.

Χωρίς τους Γκόρντον Σίντελφελντ και Λεονάρντο Σιγκάλι θα παραταχθούν οι Κροάτες στο «Allianz Arena». Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ίβο Πίντο.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ολιβιέ Ζιρού που αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας στο Ζάγκρεμπ, καταστρώνει τα πλάνα του ο Αρσέν Βενγκέρ, για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αλσατός δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους, Γουέλμπεκ, Ροζίτσκι, Φλαμινί και Γουίλσιρ, ενώ «νοκ-άουτ» τέθηκε ο Αρτέτα που έμεινε εκτός αποστολής. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κοσιελνί.

Χωρίς τους Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο «Emirates». Ο Τσόρι συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντιναμό Κιέβου

Οι Ράντονιτς και Ιγκιέμπορ είναι «νοκ-άουτ» για τους Ισραηλινούς, χαμόγελα για τους Ουκρανούς, αφού επιστρέφει ο Μακαρένκο.

Πόρτο – Τσέλσι

Ως γνωστόν ο Ζοζέ Μουρίνιο, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τιμπό Κουρτουά στο ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Χωρίς τον Αντρέ Σίλβα που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, θα παραταχθούν οι «δράκοι».

Λυών – Βαλένθια

Οι Φεκίρ, Γκρενιέ και Φοφανί έχουν τεθεί «νοκ – άουτ» για τους «Les Gones».

Χωρίς τον τερματοφύλακα Μάθιου Ράιαν που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, θα παραταχθούν κόντρα στη Λυών οι «νυχτερίδες».

Ζενίτ – Γάνδη

Στη Ρωσία χωρίς τον Σουηδό, Έρικ Γιόχανσον, θα ταξιδέψει η Γάνδη, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο τελευταίο ματς με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/nosokomeio-to-Champions-League-part-1/3111653

About basilis progressive