Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Νοκ άουτ ο Καμπιάσο για Ζάγκρεμπ

Νοκ άουτ ο Καμπιάσο για Ζάγκρεμπ

Χωρίς το μεγάλο του «αστέρι», Εστεμπάν Καμπιάσο, θα δώσει ο Ολυμπιακός τη μεγάλη «μάχη» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στην σημερινή προπόνηση ο Αργεντινός. Δείτε την αποστολή.

Απρόοπτο για τον Ολυμπιακό στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση πριν το ματς (20/10, 21:45) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο, οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να είναι φρέσκος στο προσεχές παιχνίδι, αποχώρησε με ενοχλήσεις στην γάμπα, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά μένουν περίπου δύο ημέρες για το παιχνίδι με τους Κροάτες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό υπέστη ο Νταβίντ Φουστέρ, στη δεξιά γάμπα, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα να παίξει την Τρίτη, καθώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Champions League.

Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης, συντηρητικά κινήθηκε ο Ντουρμάζ, ο οποίος κάνοντας υπερπροσπάθεια στο ματς με την ΑΕΚ, καταπόνησε τον οργανισμό του, τονώνοντας το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε. Δεν εμπνέει ανησυχία το πρόβλημα του και θα κινηθεί συντηρητικά για τις επόμενες μια-δυο προπονήσεις. Ελαφρές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε ο Αυλωνίτης (κόπωση από τις προπονήσεις) και έμεινε προληπτικά εκτός, αλλά ούτε αυτός έχει κάτι σοβαρό.

Κατά τ’ άλλα αποθεραπεία έκαναν οι ποδοσφαιριστές που νίκησαν την ΑΕΚ, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Ο Μάρκο Σίλβα έριξε το βάρος στην κατοχή της μπάλα και στην καλή κυκλοφορίας στη σημερινή προπόνηση και οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής, ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

πηγή sport fm

About m bonsu