Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Να μην υποτιμήσουνε την Ντιναμό»

«Να μην υποτιμήσουνε την Ντιναμό»

«Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα πολύ καλό σύνολο και πλέον έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια» δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του αποψινού αγώνα με την Ντιναμό.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και προπονητής πλέον του Αχαρναϊκού μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ- FM 94,6 «Μπαμ και κάτω» και τους Μπάμπη Χριστόγλου, Μιχάλη Λεάνη, για το αποψινό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στάθηκε στο ότι δεν πρέπει οι παίκτες του Σίλβα να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους αλλά και στην φετινή πορεία του Αχαρναϊκού στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σίνισα Γκόγκιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή “Μπαμ και Κάτω”

Για το αποψινό ματς:

Πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στην Αγγλία αλλά και στα ντέρμπι έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Φυσικά δεν πρέπει να υποτιμήσουνε την Ντινάμο . Έχει μεγάλες διαφορές το παιχνίδι του τότε και του τώρα. Τότε ήμασταν μια αμιγώς ελληνική ομάδα με ελάχιστους ξένους. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον μεγάλη εμπειρία στο Champions League και πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα χωρίς τρανταχτά ονόματα αλλά σίγουρα έχει ελπίδες για νίκη.

Για το αν θα ήθελε και εκείνος να αγωνίζεται απόψε

(γέλια)Σίγουρα είναι ότι καλύτερο να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση και εγώ το απήλαυσα. Κάθε παιδί με αυτό το όνειρό ξεκινάει.

Για το χθεσινό παιχνίδι του Αχαρναϊκού:

Αν δεν πάει η μπάλα μέσα στο δίχτυα δεν κερδίζεις το ματς. Είναι δύσκολη κατηγορία, με μικρά οικονομικά μεγέθη, σκληρές άμυνες , πάθος δύναμη. Δεχτήκαμε γκολ από κόντρα επίθεση μετά από στημένη φάση. Αν χάνεις ευκαιρίες κάποια στιγμή θα το πληρώσεις.
Για την ποιότητα στο πρωτάθλημα

Είναι λίγοι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο στην Football League αλλά και στην Σούπερ Λιγκ με τα νέα οικονομικά δεδομένα. Εμείς με αυτούς που έχομε προσπαθούμε να δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε ότι καλύτερο.

Για το αν η ομάδα έχει στόχο την άνοδο

Είμαστε μια καινούρια ομάδα , ο πρόεδρος έχει επενδύσει κάποια χρήματα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε εύκολα να μείνουμε στην κατηγορία. Εμείς κοιτάμε να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, από 6η θέση και πάνω θα είμαι ευχαριστημένος.

Για τα όσα έζησε στην Κρήτη

Πιστεύω στον Εργοτέλη κάναμε καλή δουλειά και παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα αλλά δυστυχώς δεν έμεινα στον πάγκο της ομάδας στη συνέχεια. Στον Εργοτέλη έχουνε μια καλή ακαδημία και παίκτες με ταλέντο. Αλλά χρειάζονται στήριξη αυτά τα παιδιά. Αν είχανε στηριχτεί ίσως η ομάδα να ήταν ακόμα στη Σούπερ Λιγκ

πηγή sport fm

About m bonsu