Home / Διάφορα / Να γιατί δεν μπορεί να γίνει ο κάθε άνδρας πορνοστάρ

Να γιατί δεν μπορεί να γίνει ο κάθε άνδρας πορνοστάρ

Τα 4 πράγματα που ζητούν οι εταιρείες

Ονειρεύεστε να εργαστείτε στη βιομηχανία θεάματος ενηλίκων; Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε…

Σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε αναρωτηθεί ποιά προσόντα απαιτούνται προκειμένου να κάνει κανείς καριέρα στον χώρο της βιομηχανίας θεάματος ενηλίκων, του γνωστού σε όλους μας πορνό.

Όπως φαίνεται, η είσοδος σε αυτόν τον δύσκολο χώρο δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαντάζεστε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, οι γενναιόδωρες αμοιβές των μεγάλων εταιρειών παραγωγής, όπως η Bang Bros στο Μαϊάμι, για τους άνδρες ηθοποιούς της είναι απολύτως δικαιολογημένες, αφού τα άτομα που περνούν με επιτυχία τη διαδικασία συνέντευξης αξίζουν κάθε δεκάρα από τα 30.000 και πλέον ευρώ τα οποία κερδίζουν ετησίως.

Σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας, προκειμένου να έχουν ελπίδες να εργαστούν στο κλάδο, οι ηθοποιοί πρέπει να μπορούν να εκσπερματώσουν κατά βούληση, αλλά και να μη διστάζουν να κάνουν πράγματα «που στην πλειοψηφία των ανδρών θα φαίνονταν κάπως γκέι».

Μόνο και μόνο για να γίνουν δεκτοί για συνέντευξη, οι υποψήφιοι πορνοστάρ πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους ένα πλούσιο πορτφόλιο με επαγγελματικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν τα σωματικά τους προσόντα. Εάν πάλι τυχαίνει να έχουν γυρίσει στο παρελθόν ερασιτεχνικά sex tapes, αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα μετρήσει υπέρ τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, συνήθως ζητείται από τους άνδρες να αυνανιστούν για 10-15 λεπτά χωρίς οπτικά ερεθίσματα. Αυτό είναι πολύ λογικό, επισημαίνει η πηγή της εφημερίδας, αφού στα γυρίσματα οι πορνοστάρ χρειάζεται να διατηρούν ακμαία τη στύση τους κατά τα πολυάριθμα διαλείμματα για το φρεσκάρισμα του μέικ απ της συμπρωταγωνίστριάς τους, τη ρύθμιση του φωτισμού και ούτω καθεξής.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι επίσης η προθυμία και η ικανότητα του υποψηφίου να «εργαστεί» σε περίεργες και άβολες στάσεις, αφού ο ρόλος του είναι συνήθως υποστηρικτικός και έχει ως στόχο να αναδείξει τα κάλλη της γυναίκας πορνοστάρ.

Ανακεφαλαιώνοντας, το άρθρο αναφέρει πως οι τέσσερις βασικές απαιτήσεις των εταιρειών παραγωγής πορνό από τους άνδρες ηθοποιούς είναι οι εξής:

1. Η ικανότητα να διατηρούν τη στύση τους στα διαλείμματα των γυρισμάτων

2. Η ικανότητα να εκσπερματώνουν on demand

3. Η ικανότητα να αυνανίζονται χωρίς οπτικά ερεθίσματα για τουλάχιστον 15 λεπτά

4. Η ευλυγισία που τους επιτρέπει να εργάζονται σε άβολες στάσεις

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis