Home / Προτεινόμενα / Νίκη μισή παραμονή της Βέροιας επί της Καλλονής

Νίκη μισή παραμονή της Βέροιας επί της Καλλονής

Επικράτησε με 2-0…

Βέροια

Η πρώτη νίκη της Βέροιας για το 2016 ενδεχομένως να είναι και η πολυτιμότερη όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επικράτησε 2-0 της Καλλονής στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και βρίσκεται πλέον σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα γκολ πέτυχαν ο Μαγέφσκι στο 15ο και ο Ανάκογλου στο 87ο λεπτό.

Ουσιαστικά το ματς αυτό σήμανε το «κύκνειο άσμα» της Καλλονής στη Super league. Η απόσταση των 10 βαθμών από τη «σωτηρία» σε συνδυασμό με τους μόλις εννέα αγώνες που υπολείπονται έως το τέλος της σεζόν, καθιστούν την αποστολή της ομάδας της Λέσβου απλώς… απίθανη. Πάντως, σε κάθε ματς οι παίκτες προσπαθούν και σήμερα έκαναν το ίδιο.

Χάρη σε ορισμένες εκπληκτικές αποκρούσεις του Δαύκου, ο δείκτης του σκορ έμεινε στο 1-0. Φοβερή φάση έγινε στο 33΄ όταν η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Αναστασιάδη. Ο Δαύκος απέκρουσε πρώτα την εκτέλεση του Ναζλίδη και στη συνέχεια το νέο σουτ του ίδιου παίκτη που πήρε το «ριμπάουντ».

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπραούλιο στο 57΄, στη συνέχεια η Βέροια «οχυρώθηκε» για να κρατήσει τη νίκη και τα κατάφερε παρότι «καρδιοχτύπησε» από την πίεση που άσκησαν στο τελευταίο 15λεπτο οι παίκτες του Καραγεωργίου. Ο Δημήτρης Ανάκογλου συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, καθώς στο 87΄ ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σε αντεπίθεση.

Διαιτητής: Κύζας

Κίτρινες: Σιόντης, Πούγγουρας, Καϊκούτ – Αναστασιάδης, Ελλακόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Λόπεθ, Νέτο, Μπράβο, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (58΄ Ανάκογλου), Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης (78΄ Ετζεγκέλε), Κόλα (41΄ Καϊκουτ).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου):
Δαύκος, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Τσαμπούρης (74΄ Κάρλσον), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπλάζιτς (57΄ Μπραούλιο), Γουερέ (46΄ Ελλακόπουλος), Μανούσος

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin