Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Νέο ρεκόρ καριέρας για τον »Greek Freak»

Νέο ρεκόρ καριέρας για τον »Greek Freak»

4

Νέο ρεκόρ καριέρας έκανε τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά οι Bulls υποχρέωσαν τους Bucks σε νέα ήττα με 102-98.

Ο ‘Ελληνας γκαρντ επιβεβαίωσε οτι το να μετακινηθεί στη θέση του οργανωτή του παιχνιδιού έχει ευεργητικά αποτέσματα στην συνολική εικόνα της ομάδας αφού σκόραρε 34 πόντους με 13/21 δίποντα, 1/1 τρίποντο, ενώ είχε επίσης 9 ασίστ , 5 ριμπάουντ , 1 κλέψιμο και 1 τάπα συμβάλοντας τα μέγιστα αν και η ομάδα του έχασε εν τέλει. Σε ορισμένες περιπτώσεις έμοιαζε εντελώς μόνος αφού με εξαίρεση τον Jabari Parker που είχε 24 πόντους και 11 ριμπάουντ και τους Greg Monroe (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Miles Plumlee (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που δεν έδειξαν και κάτι τρομερό, η υπόλοιπη ομάδα του Milwaukee δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Απο τη μεριά τους οι »Ταύροι» πήραν μια πολύ σημαντική νίκη για την μάχη που δίνουν για να μπουν στα play-offs ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 39-38 ελπίζοντας να προλάβουν το τελευταίο εισητήριο. Κορυφαίος για την ομάδα του Chicago ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Jimmy Butler με 25 πόντους (10/11 σουτ, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ),ο Nikola Mirotic έδειξε να είναι στη μέρα του (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ) ενώ ο Pau Gasol ήταν καλός όπως πάντα (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

Οι Bulls ήταν μπροστά στο σκόρ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού τα »Ελάφια» δεν κατάφεραν ποτέ να προηγηθούν και μόλις ένα ξέσπασμα τους αρκούσε για να κρίνει οριστικά την υπόθεση νίκη με τους Bucks απλά να μειώνουν στο τέλος την έκταση της ήττας τους.

Αθανασούλης Κωνσταντίνος

 


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-greek-freak/

About totritomati