Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Νέα «επίθεση» των Αγγελόπουλων στον Παναθηναϊκό

Νέα «επίθεση» των Αγγελόπουλων στον Παναθηναϊκό

Με στόχο να αποδειχτεί και η νέα σεζόν όσο επιτυχημένη υπήρξε η προηγούμενη και ακόμη καλύτερη, μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στον Ολυμπιακό. «Η φετινή ομάδα που χτίσαμε εν μέσω και πριν τα capital controls διαθέτει από τα πιο δυνατά ρόστερ στην ιστορία του Ολυμπιακού», τόνισε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος και μαζί του συμφώνησε και ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση για τη σεζόν 2015-16.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκαν για πολλά θέματα. «Δεν πρέπει να ορίζει ένας άνθρωπος τις διαιτησίες στην Ελλάδα. Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να έχει λόγο στη διαιτησία», είπαν και πρόσθεσαν αναφερόμενοι στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο: «Τώρα είναι στην ΕΟΚ κάποιος πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού».

Για τη συγγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος είπαν μεταξύ άλλων: «Για ποιο θέμα ζήτησαν συγγνώμη; Που κρίθηκε παράνομη η μεταβίβαση των μετοχών; Η συγνώμη είναι σαν να μην έγινε».

About m bonsu