Home / Αθλητισμός / Νέα ήττα για τη Γιουβέντους

Νέα ήττα για τη Γιουβέντους

Όσο πάει και δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος για τη Γιουβέντους, καθώς ηττήθηκε με 2-1 απο τη Νάπολι στο ντέρμπι της αγωνιστικής και έφτασε τις τρεις ήττες στη φετινή Serie A.

Οι Ναπολιτάνοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Ινσίνιε ο οποίος έπαιξε υποδειγματικά το ένα-δυο με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Το 2-0 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62′ όταν ο Ιγκουαΐν έκανε τα πάντα μόνος του, κλέβοντας αρχικά μετά απο λάθος πάσα της άμυνας της ”Μεγάλης Κυρίας”, φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή και νικώντας τον Μπουφόν με διαγώνιο σουτ. Με αυτό το γκολ ο Ιγκουαΐν έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα δείχνοντας να είναι απο νωρίς σε φόρμα. Το μόνο που κατάφερε η ”Γιουβέ” ήταν να μειώσει στο σκορ ένα λεπτό αργότερα με το πρώτο γκολ του Μαριό Λεμινά φεύγοντας τελικά με σκυμμένο το κεφάλι απο το ”Σαν Πάολο”.

Με αυτή την νίκη η Νάπολι έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ άσχημα είναι τα νέα για τη Γιουβέντους καθώς σε μόλις έξι αγωνιστικές μετράει ήδη τρεις ήττες, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς , απέχοντας δέκα ολόκληρους απο την πρωτοπόρο Ίντερ η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis