Home / Gossip / Μust haves της χειμερινής σεζόν: ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο … και πως να τις συνδυάσετε (photos)

Μust haves της χειμερινής σεζόν: ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο … και πως να τις συνδυάσετε (photos)

Τρόποι να φορέσετε τις knee high μπότες αυτή τη σεζόν!!

Ένα από τα must haves της σεζόν είναι οι ψηλές μπότες, που φτάνουν πάνω από το γόνατο και πολύ συχνά ακόμα πιο ψηλά με αποτέλεσμα να καλύπτουν σχεδόν όλο το πόδι. Αυτού του είδους λοιπόν οι μπότες έχουν ξεκινήσει να φοριούνται ιδιαίτερα εδώ και αρκετό καιρό, με αποκορύφωμα τον φετινό χειμώνα, που τις είδαμε και στην πασαρέλα, σε αμέτρητες streetstyle φωτογραφίες αλλά και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Θέλετε να τις φορέσετε και εσείς; Πολύ καλά θα κάνετε, μιας και οι knee high μπότες κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και μάλιστα είναι ο ιδανικός τρόπος να φορέσετε τις φούστες και τα φορέματά σας τον χειμώνα. Πάρτε μερικές ιδέες.

1. Τα boho φορέματα που και αυτή τη σεζόν θα φορεθούν πολύ, συνδυάζονται τέλεια με τις ψηλές μπότες. Επιλέξτε ένα ζευγάρι μπότες σε σουέντ, όπως για παράδειγμα είχε κάνει η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη εμφάνισή της, και δώστε του χειμερινό χαρακτήρα.

2. Το προφανές επίσης είναι και το πλέον στιλάτο. Τι εννοούμε; Αν διστάζετε να φορέσετε κοντές φούστες και φορέματα γιατί δε θέλετε να δείξετε τα πόδια σας, τότε θα τα συνδυάσετε με ψηλές μπότες και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

3. Πολλά κορίτσια της μόδας επίσης, έχουν φορέσει ψηλές μπότες με παντελόνι από μέσα. Αυτή την επιλογή προτείνουμε αν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα. Φυσικά αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια, μπορείτε να φορέσετε ένα τέτοιο σύνολο επιλέγοντας ένα μακρύ τοπ, ή ένα μακρύ, oversized πουλόβερ.

4. Φυσικά και για όσες τα pencil φορέματα και φούστες είναι αγαπημένα κομμάτια, οι ψηλές μπότες είναι επίσης ένα παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή τους. Αν λοιπόν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία δεν έχετε παρά να μιμηθείτε την Ελένη Μενεγάκη, που φόρεσε και αυτή με τη σειρά της, ένα στενό, κλασικό φόρεμα με knee high μπότες.

5. Τέλος αν θέλετε να φορέσετε σορτς με τέτοιου είδους μπότες, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο classy, αν προσθέσετε ένα μακρύ γιλέκο, ή ένα σακάκι.

πηγή

About gossipangel