Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Μόνο με απόλυτο έλεγχο των μεταγραφών θα πει «ναι» στη Λίβερπουλ ο Κλοπ

Μόνο με απόλυτο έλεγχο των μεταγραφών θα πει «ναι» στη Λίβερπουλ ο Κλοπ

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ από το απόγευμα της Κυριακής και ο πρώτος στόχος των «κόκκινων» για την θέση του είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα όμως με τη Daily Mail, ο Γερμανός τεχνικός έχει θέσει έναν και απαράβατο όρο για να το συζητήσει. Το απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές της ομάδας.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει και αποτελούν το λόγο που πάρθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Ρότζερς πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Ο Κλοπ όμως ενώ είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την μεταγραφική επιτροπή που λειτουργεί στο Άνφιλντ και έχει μέχρι σήμερα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιος έρχεται και το ποιος φεύγει.

inner

Παρά το γεγονός ότι ο Ρότζερς ήταν μέλος της επιτροπής, σύμφωνα με τον ίδιο η τακτική που υπήρχε έβαζε πολλά εμπόδια στη δουλειά του. Όπως το γεγονός ότι κανένας παίκτης από αυτούς που έρχονται στην ομάδα δεν πρέπει να είναι πάνω από 24 ετών.

Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, λοιπόν, παραμένει το πρώτο φαβορί για τη διαδοχή αλλά θα πει το «ναι» μόνο αν ικανοποιηθούν όλοι οι όροι του.

inner

 

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer