Home / Αθλητισμός / ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ……ρύθμισαν τις πληρωμές τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ……ρύθμισαν τις πληρωμές τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποδέχτηκαν να λάβουν τα χρήματα τους σε περισσότερες δόσεις, προκειμένου να διευκολυνθεί η ΠΑΕ στη συγκέντρωση εσόδων.

Έχει επισημανθεί ότι ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, δημιουργεί ένα κενό στον προϋπολογισμό της ΠΑΕ και πέραν της αναζήτησης εσόδων, θα καταβληθούν προσπάθειες από τα διοικητικά στελέχη, ώστε να επιμηκύνουν τις δόσεις για τις καταβολές χρημάτων.

Εκτός από τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα, στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν το ρόστερ, προτάθηκε μία διαφορετική ρύθμιση στις πληρωμές τους, ώστε να καλυφθούν οι απολαβές τους.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση ζήτησε από τους παίκτες, οι δόσεις για τις αποπληρωμές να αυξηθούν, από 4 σε 6 ή από 6 σε 8, προκειμένου να διευκολυνθεί ο Παναθηναϊκός στην εύρεση εσόδων. Παράλληλα, τους παρασχέθηκε η διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή τους, παρά τις δυσκολίες.

Όλοι οι παίκτες αποδέχτηκαν το αίτημα των διοικούντων και μετά την προπόνηση της Παρασκευής (25/9), υπογράφτηκαν τα έγγραφα που προβλέπουν τις νέες ρυθμίσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για παναθηναΪκος 2015

πηγή:

About gus_maverick