Home / Αθλητισμός / Μπουρούσης: «Ανήκει στο παρελθόν το 2007»

Μπουρούσης: «Ανήκει στο παρελθόν το 2007»

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν παίρνει πίσω όσα είπε για το 2007 και τον ημιτελικό με την Ισπανία. Εστιάζει όμως πια στο σήμερα. «Να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά», δήλωσε.

Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ ο Γιάννης Μπουρούσης ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει όσα είπε για «κλοπή» στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2007 κόντρα στην Ισπανία. Εκείνος δεν πήρε τίποτα πίσω, αλλά πλέον κοιτάζει το σήμερα και δεν μένει στην… ιστορία.

«Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία πώς βλέπω εγώ αυτό το παιχνίδι, αλλά πώς το προσεγγίζει όλη η ομάδα. Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, που είναι έτοιμες για να μονομαχήσουν και να νικήσουν», τόνισε ο σέντερ της Εθνικής.

Φάνηκε, δε, πως δεν υποτιμά καθόλου τους Ισπανούς. «Η Ισπανία δυσκολεύτηκε με την Πολωνία που είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν θα έχουμε την προσοχή μας μόνο στον Πάου Γκασόλ, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά σε όλους τους παίκτες τους, γιατί έχουν πολύ ταλέντο. Είναι ασέβεια να μην αναφέρει κάποιος παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Ρούντι ή τους άλλους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας», δήλωσε.

Όσο για τι περιμένει ο ίδιος από τον εαυτό του; «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία τι θα κάνω εγώ. Αυτό που μετρά είναι η ομάδα, να νικήσουμε και να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά».

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/basket/mpourousis-anikei-sto-parelthon-to-2007/3108720

About basilis progressive