Home / Gossip / Μπαλαγιάζ: Η νέα μόδα στις ανταύγειες που σαρώνει!! [photos]

Μπαλαγιάζ: Η νέα μόδα στις ανταύγειες που σαρώνει!! [photos]

Το μπαλαγιάζ – balayage είναι η πιο εξειδικευμένη μέθοδος ανταυγειών. Χρειάζεται ειδικές γνώσεις και τεχνική και εφαρμόζεται μόνο σε εξειδικευμένα κομμωτήρια.

Με αυτή τη μέθοδο η βαφή τοποθετείται με τα δάχτυλα σε επιλεγμένες τούφες και στη συνέχεια ξεβγάζεται.
Ένα φυσικό «παιχνίδισμα» στο χρώμα των μαλλιών σου κάνει θραύση αυτή τη σεζόν: μπαλαγιάζ λέγεται η τεχνική και στην «μαγεία» της έχουν υποκύψει πολλές διάσημες κυρίες!
Το Mπαλαγιάζ γίνεται με την χτένα και όχι με αλουμινόχαρτο, όπως οι ανταύγειες, προσφέροντας φυσικότητα και λάμψη στα μαλλιά σου, ενώ ενδείκνυται τόσο για τα καστανά, όσο και για τα ξανθά μαλλιά.
Η τεχνική του Balayaz γίνεται είτε με σκόνη ξανοίγματος, είτε με μια βαφή και χρησιμοποιεί την φυσική θερμότητα για να ξανοίξει τα μαλλιά σου σε φυσικούς τόνους, κάτι δηλαδή που συμβαίνει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Πριν πας στο κομμωτήριο για Balayage, φρόντισε να έχεις άλουστα και στεγνά μαλλιά, ενώ η ανανέωσή του μπορεί να γίνεται κάθε δύο ή τρεις μήνες, κάτι που το καθιστά άκρως οικονομικό!
Το Balayage ουσιαστικά είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών, όπου δεν χρησιμοποιείται αλουμινόχαρτο αλλά ο hairstyler ζωγραφίζει τις ανταύγειες με το χέρι δίνοντας χρωματική ένταση στην άκρη της τρίχας. Με την τεχνική Balayage το χρώμα των μαλλιών μοιάζει πιο φυσικό και τα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται.
p.txt1 p.txt4 p.txt7 p.txt 3 p.txt9 p.txt6 p.txt2 p.txt8 black-balayage-hair-with-brown-highlights-2015 p.txt5

About maryav