Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μπάντοβιτς: «Μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός»

Μπάντοβιτς: «Μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός»

Τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη 2η θέση στους ομίλους του Ch. League έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.«Η μεγαλύτερη νίκη έως τώρα, αυτή με Άρσεναλ», σχολίασε.

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (3-2) επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League σχολίασε ο πρώην αμυντικός του και τεχνικός του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα. «Μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση», είπε και αναφέρθηκε (με κολακευτικά λόγια) στον Μάρκο Σίλβα και στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το «διπλό» στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός κάθε χρονιά αποδεικνύει ότι κάνει καλά πράγματα στην Ευρώπη. Κάνει νίκες, προχωράει στην Ευρώπη. Αν και πούλησε κάποιους παίκτες τα τελευταία χρόνια τα καταφέρνει. Πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη του νίκη έως τώρα. Έκαναν καλή εμφάνιση, πέτυχαν τα γκολ σε καθοριστικά σημεία. Η Άρσεναλ έχει κάνει και καλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έκανε καλή εμφάνιση και σιγά-σιγά ξεκινάνε οι νέοι παίκτες να βοηθάνε. Δεν υπάρχει χρόνος για να πανηγυρίσεις, διότι η χρονιά είναι μεγάλη. Έχει και τον ΠΑΟΚ τώρα και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να πανηγυρίσεις».

-το ξεκίνημα του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό: «Σιγά-σιγά δείχνει ο προπονητής ότι έχει τρόπο παιχνιδιού. Είναι καλός στα στημένα για παράδειγμα. Έχει παίκτες που ήρθαν πιο αργά, αλλά βρίσκει τον τρόπο να τους περνάει αυτά που θέλει ο Μάρκο Σίλβα και έχει χειριστεί το ρόστερ καλά έως τώρα».

-την Ντιναμό Ζάγκρεμπο που θα αντιμετωπίσει σε κολλητά ματς ο Ολυμπιακός: «Έχει καλούς παίκτες η Ντιναμό όλα αυτά τα χρόνια, σημείωσε καλή νίκη με την Άρσεναλ. Δεν ήταν καλή με την Μπάγερν, αλλά είδαμε ότι η Μπάγερν μπορεί να σε σκοτώσει σε πέντε λεπτά. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει την δεύτερη θέση. Δεν θα είναι εύκολα με Ντιναμό. Η Ντιναμό πιστεύω ότι θα είναι πιο δυνατή εντός σε σχέση με τα εκτός. Θα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

-τη βοήθεια που του έχουν δώσει του Ολυμπιακού οι μεταγραφές του: «Ο Πάρντο μπορεί να βοηθήσει και θα βοηθήσει. Στο τέλος πρέπει να μιλήσουμε. Μπορούμε να πούμε ότι κι ο Φορτούνης μπορεί να γίνει ο νέος του ηγέτης, αλλά είναι αρχή ακόμα. Στο τέλος θα δούμε γενικά ποιοι παίκτες θα βγουν. Όχι μέσα από δύο παιχνίδια. Διόιτι στον Ολυμπιακό αν δεν πάρεις κάτι στο τέλος».

-την παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο, που είχε καλή απόδοση κόντρα στην Άρσεναλ: «Όταν έχεις παίκτη με τεράστια εμπειρία βοηθάει πάρα πολύ. Δεν είναι όμως όλα θέμα ενός ατόμου. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά και αν δεν συμμετέχουν όλοι από μπροστά, δεν γίνεται να λειτουργήσεις καλά».

πηγή sport fm

About m bonsu