Home / Ειδήσεις / «Μου λείπει το παιδί μου», λέει ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του

«Μου λείπει το παιδί μου», λέει ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του

Μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι είναι πλεκτάνη

Μέσα από τη φυλακή καταγγέλλει σκευωρία από την εν διαστάσει σύζυγό του

Σκευωρία εις βάρος του από  την εν διαστάσει σύζυγο του καταγγέλλει  μέσα από  τη φυλακή  ο 39χρονος γιατρός, που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της τετράχρονης κόρης του.

«Μου λείπει το παιδί μου. Η εν διαστάσει  σύζυγος μου με έχει καταστρέψει και ως άνθρωπο και ως πατέρα και ως επιστήμονα. Οι γονείς μου νιώθουν ότι έχουν ξεφτιλιστεί και στο φιλικό και στο οικογενειακό περιβάλλον με τη προφυλάκιση μου και με τις  κατηγορίες που μου προσάπτουν. Είναι η χειρότερη κατηγορία που θα μπορούσε να μου κάνει η πρώην σύζυγος μου. Είναι η χειρότερη κατηγορία ακόμα κι απο ένα φόνο».

Τα παραπάνω υποστηρίζει ο παθολόγος μέσω του δικηγόρου του Γιώργου  Θεοδωρακόπουλου. Ο 39χρονος υποστηρίζει πως όλα είναι μια πλεκτάνη για να χάσει το παιδί του και εκτιμά πως η σκευωρία θα καταρρεύσει στο Δικαστήριο.

«Όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη. Είναι μια μεθόδευση της πρώην συζύγου μου σε συνεργασία με τη μητέρα της με σκοπό να με αποκόψουν από το παιδί . Το παιδί ήταν ευτυχισμένο μαζί μου», επισημαίνει ο 39χρονος παθολόγος.

«Έχει δημιουργηθεί μια εντύπωση που ισοπεδώνει τη προσωπικότητα του πελάτη μου . Είναι ανυπόστατα όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα . Ο πατέρας αγαπούσε και αγαπάει το παιδί του. Πάντα ήθελε να έχει επικοινωνία μαζί του. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχει κάνει τέτοιες πράξεις . Όσον αφορά τη κατηγορία για ασέλγεια εις βάρος του παιδιού του, έχουμε ζητήσει από τον ανακριτή να  εξεταστεί ξανά το παιδί από παιδοψυχολόγο χωρίς τη παρουσία της μαμάς του και της γιαγιάς του γιατί όταν το παιδάκι μίλησε στους αστυνομικούς ήταν παρούσες και οι δυο κυρίες . Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ότι είναι καθοδηγημένο και επηρεασμένο από αυτές που τις αγαπάει πολύ ,θέλουμε η επανεξέταση να γίνει με το παιδάκι μόνο του» εξηγεί ο δικηγόρος του 39χρονου, κ. Θεοδωρακόπουλος.

«Κατά καιρούς η κυρία αυτή μαζί με τη μητέρα της κατηγορούσε το πελάτη μου ότι είναι ένας άπειρος πατέρας . Μετά άρχισε να ισχυρίζεται ότι ήταν βίαιος προς αυτή και επικίνδυνος για το παιδί . Και όλα αυτά για να σταματήσει το παιδί να βλέπει τον πατέρα του. Τώρα τον κατηγορεί για ασέλγεια εις βάρος του του ίδιου του παιδιού του. Μέχρις στιγμής δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία . Αν υπάρχουν θα τα δεχτούμε. Αλλά αν δεν υπάρχουν ο καθένας θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του λόγου του».

Να υπενθυμίσουμε όμως πως η ιδιωτική ερευνήτρια Μαρίνα Παπαγιάννη, στην οποία είχε απευθυνθεί η μητέρα της τετράχρονης, αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι παρουσίαζε ανάρμοστη συμπεριφορά για την ηλικία της αναφερόμενη, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε στο protothema η ντετέκτιβ «στα γεννητικά όργανα τα δικά της και του μπαμπά της». Η μητέρα πίστεψε από την αρχή πως κάτι συνέβαινε στο περιβάλλον του πρώην άνδρα της όταν εκείνος έπαιρνε το παιδί αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί πως αιτία για την αλλαγή συμπεριφοράς στο μικρό της κορίτσι θα ήταν ο ίδιος ο πατέρας της. Το μόνο που θέλει τώρα η μητέρα είναι να επουλώσει τις ψυχικές πληγές του παιδιού της και να μην μάθει ποτέ τι του είχε κάνει ο πατέρας του. Πάντα με τη βοήθεια ειδικών προσπαθεί να φροντίσει την τετράχρονη.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis