Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Μιλάει με Κλοπ η Λίβερπουλ

Μιλάει με Κλοπ η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μοιάζει να καταλήγει στην περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ για τον αντικαταστάτη του Μπρένταν Ρότζερς και όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα έγινε η πρώτη επίσημη επαφή με τον Γερμανό τεχνικό.

Επίσημο χαρακτήρα αποκτούν οι επαφές της Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μοιάζει ο επικρατέστερος να αναλάβει τους «reds» μετά την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Ρότζερς ήταν ειλημμένη και ήρθε στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, δηλαδή στην διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε η διοίκηση να έχει χρόνο να βρει τον αντικαταστάτη του.

Τα δύο ονόματα που έπαιξαν δυνατά από την πρώτη στιγμή ήταν αυτά των Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι. Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ έχει το προβάδισμα και όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα έγινε σήμερα η πρώτη κρούση προς την πλευρά του.

Ο 48χρονος Κλοπ εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, οι επαφές όμως είναι σε πρώιμο στάδιο, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συζητήσεων και με άλλους προπονητές, όπως ο Αντσελότι που εξετάζεται σοβαρά.

Στόχος της διοίκησης της Λίβερπουλ είναι να έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στις 17 Οκτωβρίου.

πηγή sport fm

About m bonsu