Home / Αθλητισμός / Μια «ανάσα» από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντι Μαρία

Μια «ανάσα» από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντι Μαρία

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Ανχελ Ντι Μαρία και θα ανακοινώσει της επόμενες ώρες την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Αργεντινός σταρ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περασμένη σεζόν.

Ετσι σύμφωνα με δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ η πρωταθλήτρια του «σαμπιονά» συμφώνησε να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα, προκειμένου να εντάξει τον διεθνή άσο στο δυναμικό της.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Le Parisien» ο ίδιος ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει ήδη σε συμβόλαιο πέντε ετών με αποδοχές που δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι αρκετά υψηλές.

Ο διάσημος σύλλογος της Premier League δαπάνησε, το περασμένο καλοκαίρι, 59,7εκ. στερλίνες (74,9εκ. ευρώ) που αποτέλεσαν ρεκόρ Βρετανίας, καθώς ξεπέρασε τις 50εκ. λίρες στη συμφωνία της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για τον Φερνάντο Τόρες.

Τότε είχε γίνει λόγος για μια μεταγραφή που θα φέρει και πάλι τη Γιουνάιτεντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά διαψεύστηκαν. Ο Ντι Μαρία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και τώρα αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, που αναμένεται να είναι το Παρίσι.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500012416#ref=latestarticles

About basilis progressive