Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Με σύρουν στη λάσπη σαν εγκληματία»

«Με σύρουν στη λάσπη σαν εγκληματία»

Ξέσπασμα από τον Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος φορ μιλώντας στο TF1 ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία ύποπτη εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά και έκανε λόγο για «σταύρωσή» του από τα ΜΜΕ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έσπασε τη σιωπή του για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για την υπόθεση με sex tape στην οποία φέρεται να ενεπλάκη. Ο επιθετικός της Ρεάλ μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο TF1 διακήρυξη την αθωότητά του και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που έχει παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ ως κοινός εγκληματίας.

«Ήθελα κι εγώ να μιλήσω για όλη αυτή την ανελέητη κριτική που δέχομαι από τα ΜΜΕ. Με κατηγορούν και με σύρουν στη λάσπη λες και είμαι εγκληματίας. Δεν εκβίασα κανέναν και με τρελαίνει να ακούγονται τέτοια πράγματα. Ευτυχώς τα έχω πάει καλά στην καριέρα μου και δεν έχω ανάγκη χρήματα. Δεν ξέρω καν γιατί με συνέλαβαν και μου φέρθηκαν σαν να είμαι εγκληματίας, προτού καν με ακούσουν», δήλωσε ο Μπενζεμά.

Μάλιστα θεωρεί πως όσα λέγονται και γράφονται παρέσυραν και το ίδιο το θύμα να πιστέψει στις κατηγορίες. «Δεν πιστεύω πως ο Βαλμπουενά θεωρούσε εξ αρχής πως τον εκβιάζω, αλλά μετά παρασύρθηκε από όσα άκουγε. Δεν έχω καμία σχέση με αυτούς που τον εκβιάζουν. Άκουσα ότι υπήρχε ένα βίντεο με εκείνον, του το είπα και φάνηκε να το γνωρίζει. Στην αρχή, όταν του είπα ότι άκουσα για την sex tape και του είπα ότι με είχαν απειλήσει κι εμένα, με ευχαρίστησε που τον προειδοποίησα. Του είπα πως έχω έναν άνθρωπο που μπορεί να τον βοηθήσει, τον Καρίμ Ζενάτι, που είναι παιδικός μου φίλος», ανέφερε.

«Το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι η αναφορά μου στην περιπέτειά του χάριν αστεϊσμού σε μια συνομιλία με φίλο μου στο τηλέφωνο. Ζητώ συγγνώμη από εκείνον και την οικογένειά του. Κάναμε πλάκα. Δεν αποκαλούμαστε, άλλωστε μεταξύ μας ‘αγαπητέ’», πρόσθεσε για την αποκάλυψη κάποιων τηλεφωνικών επαφών στις οποίες αναφερόταν με υποτιμητικά λόγια στον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας.

«Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό το θέμα καλά για όλους, για μένα, για τον Ματιέ και για τον φίλο μου, προκειμένου να αφοσιωθούμε στις υποχρεώσεις μας και να πάμε να κερδίσουμε μαζί το Euro», κατέληξε.

πηγή sportfm

About m bonsu