Home / Γενικές ειδήσεις / Με… κηλίδες, κάμερα για selfie χωρίς χέρια και Live Makeup, τα νέα HTC Desire

Με… κηλίδες, κάμερα για selfie χωρίς χέρια και Live Makeup, τα νέα HTC Desire

Ποιος διαβάζει τα tech specs;

Η HTC θα αρχίσει να διαθέτει από το Μάρτιο τρία νέα smartphone στη σειρά Desire με… κηλίδες, μια επιλογή «εμπνευσμένη από την καθημερινή μόδα της πόλης». Εκτός από το συγχρονισμό της ομάδας σχεδίασης με τη νεανική μόδα, η HTC επενδύει στα selfie, αφού εξοπλίζει τα Desire 530, 630 και 825 με κάμερα για μεγάλες λήψεις πολλών Mpixel καθώς και δυνατότητες λήψης αυτόματα ή κατ’εντολή.

Τα HTC Desire TM 530, 630 και 825 ξεχωρίζουν από ένα ειδικά σχεδιασμένο εφέ με μικρές κηλίδες πάνω στο πολυανθρακικό περίβλημα -κάθε συσκευή αντιμετωπίστηκε κατά την κατασκευή της ως ξεχωριστός καμβάς ζωγραφικής. Η χρήση ειδικά σχεδιασμένων ακροφύσιων σπρέι, καθώς και διαφορετικών επιπέδων πίεσης και πυκνότητας του χρώματος, βοήθησε τους σχεδιαστές μας να δημιουργήσουν συσκευές που όχι μόνο φαίνονται διαφορετικές μεταξύ τους, «αλλά και πραγματικά δεν μοιάζουν με τίποτε άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά», σημειώνει ο κατασκευαστής.

Θα κυκλοφορήσουν σε γκρι graphite remix με μικρές κηλίδες σε τόνους χρυσού για τα Desire 630 και Desire 530 και σε λευκό Stratus Remix με δίχρωμες μικρές κηλίδες στο Desire 825.

Εκτός από smartphone με κηλίδες, πρώτη φορά βλέπουμε επίσης να συνοδεύονται με λουράκι λαιμού ανθεκτικό όσο τα λουριά χειρός στις τσάντες.

Εκτός από τη σχεδίαση και το λουράκι, η HTC δίνει έμφαση στην απόδοση του ήχου: «Τόσο το Desire 630 όσο και το 825 ξεχωρίζουν με πιστοποίηση Ήχου Υψηλής Ανάλυσης, αλλά και την πρωτοποριακή τεχνολογία HTC BoomSound με Dolby Audio™, προσφέροντάς εγγυημένα πλουσιότερες και πιο δυναμικές μουσικές εμπειρίες με ήχο που αναπαράγεται με τετραπλάσια λεπτομέρεια σε σύγκριση με τα CD. Τα Desire 630 και 825 διαθέτουν επίσης ένα σετ ακουστικών Υψηλής Ανάλυσης που παρέχει υψηλότερη πιστότητα στη μουσική από την πρώτη στιγμή».

Σε ότι αφορά στα selfie, τα νέα μοντέλα της σειράς Desire έχουν σχεδιαστεί με μπροστινή κάμερα 5MP και λειτουργίες Auto Selfie και Voice Selfie, «οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείς συνεχείς λήψεις χωρίς να πατάς κανένα κουμπί». Ακόμα, στα Desire 630 και 825 υπάρχει η λειτουργία Live Makeup «για μικρές, ουσιαστικές βελτιώσεις στην εμφάνισή σου».

Όσο για την κύρια κάμερα, η HTC αναφέρεται σε υψηλού επιπέδου προδιαγραφές που συνεχίζονται με μια κύρια κάμερα 8MP για το HTC Desire 530 και 13MP για τα Desire 630 και Desire 825, και ενσωματωμένους αισθητήρες BSI που αυξάνουν την ποσότητα του φωτός που αποτυπώνεται.

Αφού έδωσε έμφαση στη μόδα, τη μουσική και τα selfie με Live Makeup, η HTC στρέφεται και στην φυσική κατάσταση του χρήστη. Τα νέα Desire έχουν τον συνεπεξεργαστή HTC Sensor Hub, το εργαλείο που τηρεί τα «πρακτικά» της ατομικής φυσικής κατάστασης του κατόχου τους. «Μόνιμα ενεργοποιημένος, ο HTC Sensor Hub αναγνωρίζει τη γενική σου δραστηριότητα, τις απλές κινήσεις των χεριών, αλλά και τις πιο δυναμικές σου κινήσεις, παρέχοντας στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, τα οποία μπορούν αυτόματα να συνδεθούν με ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία, όπως οι Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running/Walking, και Google Fit», καταλήγει η ανακοίνωση.

In.gr Τεχνολογία

About Kostas Athanasoulis