Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Με βασικό Εσιέν ο Παναθηναικός

Με βασικό Εσιέν ο Παναθηναικός

Όχι απλώς είναι στην αποστολή, αλλά όλα δείχνουν πως ο Μάικλ Εσιέν θα κάνει ντεμπούτο και μάλιστα βασικός με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κατευθείαν στα βαθιά ο Μάικλ Εσιέν. Το καθυστερημένο, αλλά σε κάθε περίπτωσης πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Γκανέζου μέσου με τον Παναθηναϊκό θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφρικανός άσος θα είναι βασικός στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», πιθανότατα με παρτενέρ τον Τάσο Λαγό.

Ο Εσιέν με την παρουσία του στις προπονήσεις έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Ιταλός προπονητής παρότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να βγάλει πάνω από μία ώρα υψηλής έντασης αγώνα, επέλεξε να τον ξεκινήσει.

Μάλιστα ο «Στράμα» είχε το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή για να του εξηγήσει τι ακριβώς ζητεί από τον ίδιο στον αγώνα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης στόπερ, με τον Νάνο αριστερό και πιθανότατα τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά. Ως δεξιός μέσος θα παίξει ο Ζέκα, αριστερά ο Ατζαγκούν έχει προβάδισμα έναντι του Νίνη, ενώ Καρέλης και Μπεργκ φαίνεται πως θα είναι το δίδυμο των φορ.

πηγή sport fm

About m bonsu