Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / «Μεγάλοι παίκτες Διαμαντίδης και Σπανούλης» δήλωσε ο Παού Γκασόλ

«Μεγάλοι παίκτες Διαμαντίδης και Σπανούλης» δήλωσε ο Παού Γκασόλ

«Μεγάλοι παίκτες Διαμαντίδης και Σπανούλης» δήλωσε ο Παού Γκασόλ

Στο περιθώριο του All Star Game

Αθήνα
Το σεβασμό του στην αξία των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη, αντίπαλοί του στο παρκέ, στις μάχες Ισπανίας και Ελλάδας, εξέφρασε ο Παού Γκασόλ. Ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς και της εθνικής Ισπανίας, μίλησε στην κάμερα του OTE TV, στο περιθώριο του All Star Game του ΝΒΑ.

«Ο Διαμαντίδης πάντα ήταν ένας μεγάλος παίκτης για την εθνική του ομάδα και στο μπάσκετ εκτός ΝΒΑ ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους, έδωσε πολλά στο παιχνίδι, ειδικά στη χώρα του.

Αυτός, όπως και ο Σπανούλης, είναι πολύ, πολύ μεγάλοι παίκτες. Του εύχομαι τα καλύτερα για μετά το τέλος της καριέρας του. Ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί κι άλλο,» δήλωσε ο Γκασόλ και εν συνεχεία είπε ερωτηθείς για το αν θα βάλει τελεία στην καριέρα του με τη φανέλα των «Φούριας Ρόχας» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο:

«Θα δούμε… Ποτέ δεν μπορείς να πεις πότε θα ζήσεις τον τελευταίο χορό. Κάθε μέρα μπορεί να είναι ο τελευταίος σου χορός και έτσι αντιμετωπίζω το επάγγελμα και τη ζωή μου στο μεγαλύτερο μέρος τους. Επομένως… Σίγουρα θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%80%CE%B1/

About totritomati