Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Μεγάλη τιμή για τον Γιάννη

Μεγάλη τιμή για τον Γιάννη

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο τον πιστεύουν εκεί στην Αμερική. Όσο πάει και μεγαλώνουν οι απαιτήσεις των ανθρώπων του NBA προς το πρόσωπο του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει μέσα απο τη σκληρή δουλειά του να πείσει όλο το μπασκετικό κόσμο οτι είναι ένα απο τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα.

Αυτό απέδειξε και το ESPN, ζητώντας απο 100 άτομα να ψηφίσουν για το ποιος θα είναι καλύτερος παίκτης τη νέα σεζόν συμπεριλαμβάνοντας όλους τους παίκτες του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη να κατακτά τη θέση #40 στην τελική κατάταξη, αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα που προκαλούν δέος, όπως τον Dirk Nowitzki, τον Derrick Rose τον Dwyane Wade και τον Rudy Gay ! Για την ιστορία τις πρώτες τρεις θέσεις κατέλαβαν οι Anthony Davis, Stepthen Curry και James Harden κατά σειρά.

Το σίγουρο για τον Γιάννη είναι οτι θα συνεχίσει να βελτιώνεται διαρκώς αλλά το θέμα είναι να εξελιχθεί στον παίκτη που όλοι θέλουμε να δούμε. Πρέπει να θυμόμαστε οτι η πραγματική δουλειά επιβραβεύεται και φαίνεται οτι  ο Γιάννης Αντετοκόυνμπο όχι μόνο θέλει να τα καταφέρει αλλά μπορεί κιόλας.

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis