Home / Ελλάδα / Μεγάλη η διαδήλωση υπέρ του «Ναι»

Μεγάλη η διαδήλωση υπέρ του «Ναι»

Συγκέντρωση υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Τρεις γενιές Ελλήνων αγωνίστηκαν και πέτυχαν την ανεξαρτησία της Ελλάδας, τον εκδημοκρατισμό της κοινωνίας, αλλά και την ισότιμη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η παρούσα κρίση δεν πλήττει μόνο βάναυσα τα εισοδήματά μας, αλλά και θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Η προοπτική μίας Ελλάδας εκτός Ευρώπης όχι μόνο θα ακύρωνε τις θυσίες των προηγούμενων γενεών, αλλά θα υποθήκευε και το μέλλον των επόμενων.

Ως ενεργοί πολίτες, ανεξάρτητα από κομματικές και πολιτικές τοποθετήσεις, από την κοινωνική και οικονομική μας θέση, αλλά και από κάθε διαφορά που μας χωρίζει, ενωνόμαστε και διαδηλώνουμε την 10η Ιουνίου στις 7μμ στη Πλατεία Συντάγματος. Στέλνουμε ένα απλό αλλά αταλάντευτο μήνυμα:

Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Με την παρουσία μας στο Σύνταγμα, δεσμεύουμε, τα κόμματα, τις πολιτικές ηγεσίες και την κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές σε μία Ευρωπαϊκή Ελλάδα.

Λέμε ξεκάθαρα ότι όλοι οι χειρισμοί, προγράμματα, σχέδια και λύσεις στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους Εταίρους είναι αποδεκτά εφόσον εγγυώνται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

About totritomati