Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Ποδόσφαιρο Διεθνή / Μία… ανάσα από τον τελικό η Γιουβέντους με τριάρα στην Ίντερ

Μία… ανάσα από τον τελικό η Γιουβέντους με τριάρα στην Ίντερ

Στο Κύπελλο Ιταλίας

Αθήνα
Ολοταχώς για έναν τελικό ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας οδεύει το Coppa Italia. Μετά τη Μίλαν, που χθες επικράτησε 1-0 της Αλεσάντρια εκτός έδρας, απόψε ήταν η σειρά της Γιουβέντους να πάρει «σκορ πρόκρισης» από το πρώτο ματς απέναντι στην Ίντερ, με το 3-0 που επικράτησε στο Τορίνο.

Η «βέκια σινιόρα» βρίσκεται, πλέον, «αγκαλιά» με το εισιτήριο για τον τελικό της 21ης Μαΐου, όπου θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, εκτός απρόοπτου απέναντι στους «ροσονέρι».

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προηγήθηκε με τα δύο γκολ του Μοράτα, το πρώτο με πέναλτι στο 36΄ και το δεύτερο με βολέ στο 63΄ και στο 83΄ ο Ντιμπάλα, που είχε μπει στο ματς 7 λεπτά νωρίτερα, «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα».

Η ομάδα του Μαντσίνι, που καλείται να κάνει μία… επική ανατροπή στο «Σαν Σίρο, τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μουρίγιο στο 69΄ με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κουαντράντο, με τους δύο παίκτες να είναι πρωταγωνιστές και στην φάση του πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η «Γιούβε».

Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών (σε παρένθεση η ημερομηνία του αγώνα ρεβάνς):

Αλεσάντρια-Μίλαν 0-1 (1/3)

Γιουβέντους-Ιντερ 3-0 (3 ή 4/3)

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin