Home / Gossip / Μήνυση για σοβαρά κακουργήματα κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη

Μήνυση για σοβαρά κακουργήματα κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη

Μήνυση κατά αγνώστου για την ηλεκτρονική εισβολή στους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη στα κοινωνικά δίκτυα, κατέθεσε η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης σε πρωινή εκπομπή του Έψιλον, “κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικινδύνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι: απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ.”

“Ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παραδόθηκε την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν στον αδερφό του Παντελή. Κάποιοι χάκαραν τα social media του τραγουδιστή”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Καϊμακάμης ανέφερε ότι χρειάζεται χρόνος για τα επίσημα συμπεράσματα από τους πραγματογνώμονες και τόνισε πως θα κατηγορηθεί όποιος έχει ευθύνη.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Τρίτη ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να καταθέσει για το εν λόγω ζήτημα.

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν το άτομο που μπαίνει στους λογαριασμούς του άτυχου τραγουδιστή. Ο επιτήδειος, πάντως δεν «ποστάρει» κάτι αλλά έχει πλήρη πρόσβαση σε φωτογραφίες και μηνύματα που έστελνε ο Παντελίδης σε φίλους και γνωστούς.

Πηγή:Cnn greece.gr

About Vassilis Batzis