Home / Ειδήσεις / «Μάγισσες» κατέκλεψαν απελπισμένο 45χρονο στην Πρέβεζα

«Μάγισσες» κατέκλεψαν απελπισμένο 45χρονο στην Πρέβεζα

Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα

Το άτυχο θύμα τους είχε πειστεί ότι οι «ξεχωριστές» ικανότητας της 76χρονης «μάγισσας» και της 26χρονης βοηθού της θα του έδιναν τη λύση στο οικογενειακό πρόβλημα το οποίο τον απασχολούσε τους τελευταίους δυο μήνες

Πρέπει, τελικά, να είχαν… μαντικές ικανότητες οι δυο απατεώνισσες που «μαδούσαν» κυριολεκτικά έναν απελπισμένο 43χρονο στην Πρέβεζα πουλώντας του φίλτρα τα οποία θα έλυναν τα μάγια με τα οποία ήταν δεμένος, καθώς πρόλαβαν να εξαφανιστούν μαζί με τον συνεργό τους πριν πέσουν στα χέρια αστυνομικών!

Το άτυχο θύμα τους είχε πειστεί ότι οι «ξεχωριστές» ικανότητας της 76χρονης «μάγισσας» και της 26χρονης βοηθού της θα του έδιναν τη λύση στο οικογενειακό πρόβλημα το οποίο τον απασχολούσε τους τελευταίους δυο μήνες. Στο διάστημα αυτό, οι δράστιδες κατάφεραν να τον πείσουν ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν υποστεί μάγια και τον είχαν πείσει να τους δώσει συνολικά 15.000 ευρώ, δυο χρυσές λίρες και μια χρυσή αλυσίδα!

Προκοπή δεν είδε, όμως, ο ο εύπιστος 43χρονος και κατάλαβε ότι τον εξαπατούσαν. Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια όπου έκανε καταγγελία. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δυο γυναικών και του 45χρονου άνδρα που τις μετέφερε στις μετακινήσεις τους, αλλά δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν καθώς είχαν προλάβει να γίνουν καπνός! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis