Home / Πολιτική / Λεβέντης: Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή και μοιράζουν τηλεοπτικές άδεις

Λεβέντης: Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή και μοιράζουν τηλεοπτικές άδεις

Την πρότασή του για Κυβέρνηση συνεργασίας διάρκειας δυο ετών με τη συμμετοχή και της ΝΔ γιατί οι ξένοι θεωρούν ότι στη χώρα υπάρχει αστάθεια επανέφερε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθαρίζοντας ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα συνεργαστεί μόνη της με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μόνο μια Οικουμενική κυβέρνηση αν πάει στο εξωτερικό θα επιτύχει χαλάρωση του προγράμματος», όπως τόνισε.

Είπε ακόμη ότι με το ασφαλιστικό ο κύριος Κατρούγκαλος χτυπάει τους αγρότες και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες και προστατεύει τους Δημόσιους Υπαλλήλους.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών είπε ότι η Κυβέρνηση πάει να κλείσει κανάλια. «Σε ποια χώρα της Ευρώπης έκλεισαν κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνια. Σε κάθε έναν καναλάρχη λένε εσύ θα πάρεις άδεια ενώ και οι άδειες είναι μόνο τέσσερις. Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή. Εγώ ξέρω, είπε ο κ. Λεβέντης ότι άδειες θα πάρουν ο Βαρδινογιάννης, ο Κυριακού, ένας Τούρκος και η Αγγελοπούλου. Δηλαδή πάνε να κλείσουν τον ΣΚΑΪ τον Αlpha και το Τv Μακεδονία και εγώ θα τους στηρίξω;».

Διερωτήθηκε επίσης για ποιο λόγο θα δώσει τις άδειες το Υπουργικό Συμβούλιο και όχι το ΕΣΡ το οποίο καταργούν. «Θα τις δώσουν δηλαδή οι Καμμένοι και οι άλλοι. Αυτοί δεν είναι το Υπουργικό Συμβούλιο» πρόσθεσε ο κύριος Λεβέντης.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/305872/levedis-oi-upourgoi-paizoun-rolo-papatzi-kai-moirazoun-tileoptikes-adeis/#ixzz3z0MUtwEJ
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati