Home / Ελλάδα / Λάρισα: Σε επ’ αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχωρούν οι αγρότες

Λάρισα: Σε επ’ αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχωρούν οι αγρότες

Σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχώρησαν οι αγρότες του μπλόκου, οι οποίοι το διήμερο των αγροτικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στην Αθήνα είχαν αφήσει την Κοιλάδα ανοιχτή για περισσότερες ώρες προκειμένου να διευκολύνουν τη μετακίνηση των συναδέλφων τους. Σε ισχύ παραμένουν και άλλα αγροτικά μπλόκα, κυρίως σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.

Όσον αφορά τους αγρότες των Τεμπών τηρούν στάση αναμονής, επιδιώκοντας συγκεκριμένη πρόσκληση από την κυβέρνηση για διάλογο, στη βάση των προτάσεων που έχουν καταθέσει μαζί με τους αγρότες του μπλόκου Μικροθηβών με τις οποίες έχουν συνταχθεί και αγρότες πολλών ακόμη μπλόκων.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση θα λάβει νέες πρωτοβουλίες για να υπάρξουν γέφυρες συνεννόησης με τους αγρότες. Η κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα θορυβημένη από τις αντιδράσεις των αγροτών, με τον πρωθυπουργό να είναι έτοιμος να συζητήσει “δίκαιες λύσεις” στα ζητήματα τους και κυβερνητικά στελέχη να απευθύνουν επανειλημμένες εκκλήσεις για διάλογο.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/307052/larisa-se-ep-aoriston-apokleismo-ton-tebon-prohoroun-oi-agrotes-/#ixzz408a2UZBc
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

 

About totritomati