Home / Ειδήσεις / Κωστής Μαραβέγιας: Θα υπογράψει τη μουσική στη «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου

Κωστής Μαραβέγιας: Θα υπογράψει τη μουσική στη «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι και να περιοδεύσει σε όλη την Αθήνα

Ο Κωστής Μαραβέγιας αναλαμβάνει να «ντύσει» μουσικά την αριστοφανική κωμωδία «Λυσιστράτη» που αναμένεται να ανέβει το καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου. Τον ρόλο της Λυσιστράτης θα υποδυθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο τραγουδοποιός και coach του «The Voice», Κωστής Μαραβέγιας,  συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπέζο. Έχουν προηγηθεί οι συνεργασίες τους στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» που ανέβηκε στην Επίδαυρο και στον «Φιλάργυρο» του Μολιέρου που παρουσιάζεται στο «Passport Κεραμεικός – Upstairs».

Στην παράσταση, ο Γιάννης Μπέζος θα έχει διπλό ρόλο. Εκτός από τη σκηνοθεσία της παράστασης που έχει αναλάβει, θα υποδυθεί τον Πρόβουλο. Το λαμπερό καστ συμπληρώνουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Κινησίας)  και η Ναταλία Τσαλίκη η (Μυρρίνη).

Η «Λυσιστράτη» θεωρείται ένα από τα παλιότερα και χαρακτηριστικότερα αντιπολεμικά έργα. Η υπόθεση έχει να κάνει με τη σεξουαλική απεργία που κηρύσσουν οι γυναίκες της Αθήνας και της Σπάρτης, προσπαθώντας έτσι να πείσουν τους άντρες τους να σταματήσουν τον Πελοποννησιακό Πόλεμο.

πηγή: protothema.gr

About Andreas Chondros