Home / Ειδήσεις / Κωνσταντοπούλου: Και λάστιχο σάς αλλάζουμε αν έρθετε να μας ψηφίσετε

Κωνσταντοπούλου: Και λάστιχο σάς αλλάζουμε αν έρθετε να μας ψηφίσετε

Φωτιά πήρε το Twitter κατά τη χθεσινή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με το hashtag #ask_Zoe να γίνεται το πιο δημοφιλές θέμα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Με πολύ χιούμορ οι έλληνες πολίτες συμμετείχαν σε αυτή την πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία που χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί.

Θέματα κρίσιμα, αλλά και ζητήματα σαφώς πολύ λιγότερο σημαντικά έθεσαν οι χρήστες του διαδικτύου υπόψη της κ. Κωνσταντοπούλου, με εκείνη να χαρίζει απολαυστικές ατάκες, αλλά και να δίνει αιχμηρές απαντήσεις, ασκώντας δριμεία κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η αναφορά στο επεισόδιο με το λάστιχο στο βενζινάδικο, που έγινε και αφορμή για το προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας. «Και το λάστιχο σας αλλάζουμε, αν έρθετε να μας ψηφίσετε», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρίζοντας ένα χαμόγελο στους χρήστες του Twitter, υποδεικνύοντας ότι αστειεύεται.

Το χαλαρό και πιο προσιτό προφίλ που χαρακτήρισε τη χθεσινή συνέντευξη φάνηκε εξ αρχής και από τον τίτλο με το γνωστό «Τι είπατε;». ;».

 

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer