Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Κρούση της ΑΕΚ σε Τουρέ

Κρούση της ΑΕΚ σε Τουρέ

«Ζωηρεύει» μεταγραφικά η ΑΕΚ όσο πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η βασική της αναζήτηση έχει να κάνει με τη θέση του επιθετικού.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», τις επόμενες μέρες θα γίνει επαφή με την πλευρά του Ιμπραΐμα Τουρέ. Αυτή θα έχει περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα για να διαπιστωθούν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Ο 30χρονος Σενεγαλέζος φορ αποτελεί ξένο σώμα για την Αλ Νασρ λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του.

Στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχει πάντα και ο Νορβηγός Αλεξάντερ Σέντερλουντ, όπως και άλλες επιλογές (όπως του Κάιλ Λάφερτι), που θα εξεταστούν προτού υπάρξει απόφαση. Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν την προεργασία τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι για δράση όταν θα αρχίσει το χειμωνιάτικο μεταγραφικό παζάρι.

Την ίδια ώρα, ο Γκουστάβο Πογέτ σήμερα το μεσημέρι θα έχει την ευκαιρία για νέα συμπεράσματα στο νέο φιλικό της ομάδας με την Κ20. Από αυτό θα απουσιάσουν και πάλι οι διεθνείς, αλλά και ο Ντίντακ. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη και για τα «φυντάνια» της ομάδας του Στέλιου Μανωλά.

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/epafi-me-toure-i-aek/3122418

About basilis progressive