Home / Ειδήσεις / Κρήτη: Σκόρπισε τον πανικό και το έσκασε μετά από τροχαίο

Κρήτη: Σκόρπισε τον πανικό και το έσκασε μετά από τροχαίο

Ένα απίστευτο περιστατικό απασχολεί από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα τις αστυνομικές αρχές, καθώς ένας ασυνείδητος οδηγός σκόρπισε τον πανικό σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, ενώ μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε εγκατέλειψε το σημείο με το όχημά του!

Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε στο μεσαίο διάζωμα, χτύπησε μια κολώνα της ΔΕΗ η οποία από την σφοδρότητα της σύγκρουσης έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα!

Στο σημείο όπως είναι φυσικό προκλήθηκε πανικός, όμως ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο με το όχημά του χωρίς να προλάβει κανένας από τους τρομοκρατημένους οδηγούς και περαστικούς να αντιδράσει.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν το μέγεθος της κατάστροφής που είχε προκαλέσει ο ασυνείδητος οδηγός, ενώ είδαν και το δεύτερο όχημα που υπέστη σοβαρές ζημιές από τον στύλο ηλεκτροφωτισμού που έπεσε πάνω του.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς οι αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο ενδέχεται να ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Άμεσα οι αστυνομικοί άρχισαν να “χτενίζουν” την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΔΕΗ προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί και άλλα απρόοπτα από τον στύλο που είχε πέσει στον δρόμο.

Για αρκετή ώρα στην περιοχή υπήρχε αναστάτωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του δράστη εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην ευρύτερη περιοχη και με εμφανείς τις ζημιές από τη … δράση του κατόχου του, τον οποίο οι αρχές αναζητούν. Η σύλληψή του πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου καθώς η ταυτότητά του είναι γνωστή από τα στοιχεία του οχήματος.

Γιώργος Λαμπράκης

 

πηγή : ekriti.gr

About Kostas Athanasoulis