Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Κορυφή με Ιγκουαΐν η Νάπολι

Κορυφή με Ιγκουαΐν η Νάπολι

Μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται απο χτες η Νάπολι, μετά τη νίκη της επί της Ίντερ με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Ιγκουαΐν πέτυχε και τα δυο γκολ για την ομάδα του, ανοίγοντας αρχικά το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 1-0, με την Ίντερ όμως να μένει με 10 παίκτες στο 44′ καθώς ο Ναγκατόμο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αν και λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη. Στην επανάληψη φάνηκε να κρίνεται το παιχνίδι με τον Ιγκουαΐν να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 62′ μετά απο γρήγορη αντεπίθεση των ”Ναπολιτάνων” και υποδειγματικό τελείωμα του Αργεντινού. Οι Μιλανέζοι όμως δεν παρέδωσαν ποτέ τα όπλα μειώνοντας με τον  Άντεμ Λιάιτς στο 67′ και κάνοντας το ”Σαν Πάολο” να καρδιοχτυπήσει στις καθυστερήσεις, έχοντας δύο δοκάρια σε ισάριθμες κεφαλιές στο 94′, μην έχοντας όμως την τύχη να ισοφαρίσει στο τέλος και τη Νάπολι να παίρνει το ντέρμπι με 2-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την Ίντερ φέτος, ενώ η Νάπολι μετά την ήττα στην πρεμιέρα έμεινε αήττητη για 13η σερί αγωνιστική. Ο Γκονζάλο  Ιγκουαΐν επίσης με τα δύο του τέρματα στην αναμέτρηση έφτασε τα 12 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A.

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis