Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Κανονικά θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Άρης

Κανονικά θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Άρης

Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο βόλεϊ για το Λίγκ Καπ, παρά το αίτημα της αναβολής που είχαν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι».

Το αίτημα του Άρη για αναβολή του παιχνιδιού του Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ, δεν έγινε δεκτό από την ΕΣΑΠ, με αποτέλεσμα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή.

Ο Άρης, που είχε καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα εξαιτίας της μη υπογραφής συμβολαίων λόγω της απουσίας διοίκησης, θα παραταχθεί στο τάραφλεξ κυρίως με έφηβους παίκτες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την πρώτη φάση το Λιγκ Καπ που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή19:00 στο PAOK Sports Arena.

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα του αντιπάλου ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται κανονικά και το αντιμετωπίζει ως ένα τεστ προετοιμασίας όπου ο Νικολάι Ζελιάσκοφ θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες. Αναμφίβολα προπονητικό τιμ και παίκτες περίμεναν μια διαφορετική πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο τους αφού το ματς αυτό υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 24 Οκτωβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού ο Άρης θα παραταχθεί με κάποιους μικρούς αθλητές από τη βασική ομάδα και κάποιους έφηβους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών του ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στην έναρξη του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου παρέα με την ομάδα της NOVA.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ τόνισε:«Περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα αποτελούσε για εμάς , παρά και την απουσία των Κουβανών, ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει ωστόσο να αποδεκτούμε το πρόβλημα που προέκυψε και από την πλευρά μας να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τους νεαρούς αθλητές που θα παίξουν απέναντι».

πηγή sport fm

About m bonsu