Home / Ελλάδα / Καμμένος: Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, αλλά…

Καμμένος: Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, αλλά…

Την ομόφωνη απόφαση των ΑΝΕΛ να στηρίξουν την κυβέρνηση στη συμφωνία που κατέληξε με τους Ευρωπαίους εταίρους ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη συνεδρίαση τη ΚΟ του κόμματος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι βουλευτές του κόμματος θα ψηφίσουν όσα συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, κι όχι άλλα μέτρα. Ο υπουργός Εθνική Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «πραξικόπημα» κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης μέσω των ευρωπαϊκών εκβιασμών.
«Προχτές το βράδυ έγινε πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έλθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο διαφορετικό από το κείμενο που κατατέθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών», είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης εθνικού σκοπού, ο κ. Καμμένος είπε ότι κάτι τέτοιο επιδιώκουν «αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα, αυτοί που θέλουν να αντικαταστήσουν την εκλεγμένη κυβέρνηση με μια κυβέρνηση ημετέρων». «Το πραξικόπημα συνεχίζεται. Επιθυμούν την ανατροπή της κυβέρνησης, δεν θα το επιτρέψουμε. Η κυβέρνηση έχει την εντολή τους ελληνικού λαού», συνέχισε.

«Δεσμευόμαστε και θα ψηφίσουμε αυτά που αποφασίσαμε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και όχι άλλα μέτρα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

About totritomati