Home / Media / Καμμένος: Εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην ΕΡΤ

Καμμένος: Εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην ΕΡΤ

Την επιστροφή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα στούντιο της ΕΡΤ, αλλά και τον προγραμματισμό εκπομπής για το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος έπειτα από συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.

Ακόμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας εξέφρασε την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία Τακνή για δημιουργία συμβουλίων περιφερειών, όπου θα προβάλλονται οι θέσεις κάθε περιφέρειας.

Ο κ. Τσακνής ενημέρωσε τον κ. Καμμένο «για την πορεία της επανένταξης των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, για την λειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών και οσονούπω για τη λειτουργία -μετά την αποκατάσταση των όποιων τεχνικών προβλημάτων- της ΕΡΤ3».

Ζήτησε επίσης τις προτάσεις των ΑΝΕΛ για την ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης».

Σχολιάζοντας, τέλος, το διάστημα από το κλείσιμο της ΕΡΤ μέχρι την επαναλειτουργία της, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «υπάρχουν ολόκληρες περιοχές στον Έβρο όπου τοποθετήθηκαν σταθμοί αναμετάδοσης και ”τυφλώθηκαν” οι Έλληνες πολίτες από ενημέρωση στα ελληνικά».

Πρόσθεσε ότι «η προπαγάνδα η οποία έγινε αυτό τον καιρό, οφείλεται στο ότι κάποιοι, αποφάσισαν για κομματικά συμφέροντα, να κλείσουν τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία» και επισήμανε: «Αυτό αποκαθίσταται άμεσα, και θεωρώ ότι είναι πρωταρχική υποχρέωσή μας να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης του συνόλου των ελλήνων πολιτών σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως επίσης και των ελλήνων ναυτικών, από την περιοχή της Νοτίου Κρήτης μέχρι του Σουέζ, όπου δεν ακουγόταν ελληνική φωνή λόγω του ότι έκλεισε ο σταθμός της Κρήτης. Αυτά είναι δύο μικρά σχόλια που δείχνουν και την εθνική σημασία της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ».

 

πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500004905#ref=latestarticles

About basilis progressive