Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Καλωσόρισαν τον Σατοράνσκι οι Γουίζαρντς
35245Ο Τόμας Σατοράνσκι αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στo NBA για τους Γουίζαρντς , οι οποίοι τον καλωσόρισαν και φαίνεται πως έχουν αρκετές απαιτήσεις από τον Τσέχο γκαρντ. Η νέα περιπέτεια στην καριέρα του Τόμας Σατοράνσκι μόλις έχει ξεκινήσει, καθώς αποτελεί και επίσημα παίκτη των Ουίζαρντς. Οι «μάγοι» καλωσόρισαν τον 25χρόνο ...

Καλωσόρισαν τον Σατοράνσκι οι Γουίζαρντς

35245

Ο Τόμας Σατοράνσκι αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στo NBA για τους Γουίζαρντς , οι οποίοι τον καλωσόρισαν και φαίνεται πως έχουν αρκετές απαιτήσεις από τον Τσέχο γκαρντ.

Η νέα περιπέτεια στην καριέρα του Τόμας Σατοράνσκι μόλις έχει ξεκινήσει, καθώς αποτελεί και επίσημα παίκτη των Ουίζαρντς. Οι «μάγοι» καλωσόρισαν τον 25χρόνο Τσέχο γκαρντ και η χαρά τους είναι έκδηλη που θα ενισχύσει την ομάδα τους από την νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος των Ουίζαρντς, Έρνι Γκράνφελντβ ανέφερε: « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να φέρουμε τον Τόμας στον οργανισμό, μετά την παρακολούθηση της εξέλιξής του στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια. Θα φέρει στην ομάδας μας ενέργεια και αθλητικότητα, προσφέροντας παράλληλα βάθος στην περιφέρεια »

Πηγή:Sport-fm.gr

Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%BA%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%AF%CE%B6%CE%B1/

About Vassilis Batzis