Home / Βίντεο / Κακόγουστη φάρσα σε αιγυπτιακή τηλεοπτική εκπομπή: Έκαναν γυναίκα να νομίσει ότι απήχθη από το ISIS

Κακόγουστη φάρσα σε αιγυπτιακή τηλεοπτική εκπομπή: Έκαναν γυναίκα να νομίσει ότι απήχθη από το ISIS

Σε λυγμούς ξέσπασε πανικόβλητη γυναίκα σε εκπομπή της αιγυπτιακής τηλεόρασης για φάρσες, όταν βρέθηκε στο «στόχαστρο» φάρσας που την έκανε να νομίζει ότι είχε απαχθεί από μαχητές του ISIS.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η ηθοποιός Χεμπά Μαγκντί έφτασε στο σημείο να ικετεύει για τη ζωή της έντρομη, όταν άνδρες ντυμένη τρομοκράτες της οργάνωσης την απείλησαν με όπλα και προσπάθησαν να της φορέσουν γιλέκο με εκρηκτικά.

Το βίντεο μεταδόθηκε από το Al Nahar TV, στο πλαίσιο μιας σειράς υπό την ονομασία «Mini Daesh» (άλλη ονομασία του ISIS/ Ισλαμικού Κράτους), και σε αυτό φαίνονται ψεύτικες εκρήξεις και η τρομοκρατημένη γυναίκα να ουρλιάζει σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο.

Στο κλιπ φαίνεται η Μαγκντί να διατάσσεται να φωτογραφηθεί μπροστά σε μια σημαία του ISIS από «μέλος της οργάνωσης» ενώ κάμερες καταγράφουν τη δοκιμασία της. Η ίδια κλαίει με λυγμούς και προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό της. Κάποια στιγμή προσπαθεί να ξεφύγει όταν ακούει σειρήνες της αστυνομίας.

Στο τέλος ένας από τους φαρσέρ της λέει την αλήθεια, αλλά η ίδια φαίνεται να παραμένει ταραγμένη.

Αντίστοιχες φάρσες έχουν γίνει και σε άλλους, όπως δύο άνδρες, έναν μεγαλύτερης και έναν μικρότερης ηλικίας: Ο πρώτος φάνηκε να συνεργάζεται με τους «τρομοκράτες» ενώ ο δεύτερος πάλεψε με έναν από αυτούς.

πηγή : huffingtonpost.gr

About Kostas Athanasoulis