Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Ποδόσφαιρο Διεθνή / Καθαρά 1 εκατ. ευρώ τον μήνα θα παίρνει ο Ιμπραΐμοβιτς

Καθαρά 1 εκατ. ευρώ τον μήνα θα παίρνει ο Ιμπραΐμοβιτς

Νέο συμβόλαιο με την Παρί

Αθήνα
Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών και πολύ σύντομα θα γίνει και ο πιό ακριβοπληρωμένος «αστέρας» του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που οδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών, να δει τις μηνιαίες απολαβές του, σχεδόν να διπλασιάζονται!

Οπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Parisien», αναμένεται η ενεργοποίηση της συμφωνίας που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Σουηδός άσος, με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφι, η οποία προβλέπει «καθαρές» αποδοχές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Μέχρι σήμερα, ο υψηλόσωμος άσος εισπράττει 1,3 εκ. ευρώ μεικτά (περίπου 800.000 ευρώ καθαρά), ενώ με την νέα συμφωνία θα προστίθενται στον λογαριασμό του 1,5 εκ. ευρώ (σχεδόν 1 εκ. ευρώ καθαρά) σε μηνιαία βάση.

Κατά συνέπεια, ο Ιμπραϊμοβιτς θα ξεπεράσει στον σχετικό κατάλογο, τον Αργεντινό συμπαίκτη του στην Παρί, Ανχελ Ντι Μαρία, που ήταν ο πιό ακριβοπληρωμένος παίκτης του σαμπιονά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin