Home / Αθλητισμός / Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ισχύει,

Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ισχύει,

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος που την ήθελε να έχει συμφωνήσει με τον Ντάνιελ Χάκετ προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. «Εξετάζεται, αλλά δεν έχει υπάρξει ουσιαστική συζήτηση» το μήνυμα.

Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ντάνιελ Χάκετ είναι σε περίοπτη θέση της λίστας με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κώστα Σλούκα. Ο Ιταλός γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, ενδιαφέρει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όπως μετέδωσε νωρίτερα το Eurohoops, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του για 1+1 χρόνια έναντι 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά.

Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ισχύει, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ουσιαστική συζήτηση με τον Χάκετ, για τον οποίο –σημειωτέων- ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι», επισημαίνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι στο μέλλον με τον παίκτη, αλλά αυτή τη στιγμή, προέχουν οι εξελίξεις στην χώρα και το μέλλον της εντός ή εκτός Ευρωζώνης.

Επίσης, διαψεύστηκε και η πληροφορία που ήθελε τη διοίκηση να βρίσκεται σε επαφή με παίκτη το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση που έχει συμβόλαιο και γίνεται προσπάθεια αυτό να «σπάσει».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, εξετάζει πολλές περιπτώσεις παικτών για τη θέση του γκαρντ και την Παρασκευή (10/07) αναχωρεί για το Λας Βέγκας ώστε να δει από κοντά στο Summer League περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει. Εκεί ενδέχεται να έχει επαφή και με τον Μάκλολμ Ντιλέινι που επίσης ενδιαφέρει. Όλα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι ρευστά και έχουν περιορίσει σε σημαντικό βαθμό όπως είναι φυσικό και τις κινήσεις του Ολυμπιακού.

 

About totritomati