Home / Αθλητισμός / Θλάση ο Τσόρι, δύσκολα για Αρσεναλ

Θλάση ο Τσόρι, δύσκολα για Αρσεναλ

Θλάσηέχει τελικά ο Τσόρι Ντομίνγκες. Δεν φαίνεται να είναι βαριάς μορφής, αλλά θέλει τουλάχιστον ένα δεκαήμερο για να ξαναμπεί σε ρυθμό προπονήσεων.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει την Ξάνθη την Τρίτη (22/9), τον ΠΑΣ Γιάννινα (26/9) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (29/9). Θα δώσει τρομερή μάχη με τον χρόνο για να καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς του Εμιρέιτς. Με λίγα λόγια, μοιάζει με ένα μικρό θαύμα.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως, ότι ο Τσόρι ήταν τυχερός στην ατυχία του. Κι αυτό, γιατί κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τετρακέφαλό του. Με το που ένιωσε το “τσίμπημα”, πήγε κατευθείαν στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ. Και βρήκε την ευκαιρία εκείνη τη στιγμή να ζητήσει και από τον Σίλβα να τον αντικαταστήσει άρον-άρον.

Αν συνέχιζε στο ματς, τότε δεν αποκλείεται να πάθαινε βαριά θλάση και να τον έχανε ο Ολυμπιακός για έναν μήνα! Βέβαια, και τώρα με την ελαφριάς μορφή θλάση που έχει, είναι πιθανό να γυρίσει αρχές Οκτωβρίου στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών, αλλά ουσιαστικά πρόλαβε τα χειρότερα.

ΠΗΓΗ

About gus_maverick