Home / Ειδήσεις / ”Θετική εικόνα περιμένουν οι έμποροι από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις”

”Θετική εικόνα περιμένουν οι έμποροι από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις”

Την προσδοκία ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, θα τονώσουν τον τζίρο των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης, με αφορμή την έναρξη της «μίνι» εκπτωτικής περιόδου, σήμερα.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, τα εμπορεύματα που θα διαθέσουν οι επιχειρήσεις με έκπτωση θα αφορούν το σύνολο των εμπορευμάτων τους, ενώ το μεγαλύτερο μέρος θα αποτελεί νέες παραλαβές της σεζόν, καθιστώντας έτσι το εκπτωτικό δεκαήμερο αρκετά δελεαστικό ως προς την εποχή, τη ποικιλία και τις τιμές για τους καταναλωτές.

Ο κ. Κορκίδης γνωστοποίησε επίσης ότι η ΕΣΕΕ με την ευκαιρία των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων, θα πραγματοποιήσει και φέτος την περιοδική έρευνα για το λιανεμπόριο, ενώ θα διερευνήσει με συγκριτικά πλέον στοιχεία τη φετινή και τη περυσινή κίνηση κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου δεκαημέρου 1 με 10 Νοεμβρίου. Παράλληλα θα καταγραφούν οι απόψεις των εμπόρων από όλη τη χώρα για το άνοιγμα των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

About m bonsu